Canons nya skrivare låter dig printa minnena

Från sajten:
image

Canon lanserar två nya kompakta och stilfulla skrivare för hemmet. Nya Selphy CP1500 och Zoemini 2 gör det enkelt att printa dina fotografier.

Skrivarna Canon Zoemini 2 och Canon Selphy CP1500 är företagets senaste tillskott till konsumenterna när det gäller utskrifter. Båda har fokus på att kunna skriva ut dina fotografier snabbt och enkelt. Formatet som gäller för båda är kompakt där Zoemini 2 nästan är i fickformat.

Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

Den mindre skrivaren Canon Zoemini 2 väger bara 177 gram och får mer eller mindre plats i fickan. Bra för de som är på språng och behöver kunna skriva ut snabbt och enkelt från sin kamera. Anslutning via USB-C och laddas fullt på 50 minuter.

Skrivaren har en LED indikator som visar aktuell status eller när pappret tagit slut. Finns i färgerna Navy Blue and White, Pearl White and Silver samt Rose Gold and White.

Rekommenderat pris för Canon Zoemini 2 är 1449 kronor och du kan läsa mer om skrivaren här. Skrivaren blir tillgänglig från och med november månad.

Canon Selphy CP1500

Canon SELPHY CP1500

Den lite större skrivaren Selphy CP1500 har en inbyggd display som visar aktuell status. Foton som skrivs ut ska enligt uppgift hålla i upp till 100 år. Perfekt för familjerna som skriver ut inbjudningskort, vardagsfoton och annat som gärna delas med släkt och vänner.

Canon SELPHY CP1500 Get Inspired Back To School Ambient 1[1]

Rekommenderat pris för Canon Selphy CP1500 är 1649 kronor och du kan läsa mer om skrivaren här. Den ska vara tillgänglig från och med idag.

Båda skrivarna hanteras via apparna Canon Mini Print och Selphy Photo Layout. Den senare appen kan även lägga till grafiska detaljer i fotot som ramar, filter och andra mönster.

Källa: Pressmeddelande