Call Of Duty anordnar tävling där du kan vinna karensbidrag

Från sajten:
image

Den 10 november släpps Call of Duty: Modern Warfare III och de har dragit igång en tävling här i Sverige som arbetsgivaren förmodligen inte kommer att uppskatta speciellt mycket.

De mest hängivna fansen till sina favoritspel “råkar” ibland bli sjuka samma dag som deras favoritspel släpps för att sitta hemma en dag eller två och spela tills fingrarna blöder istället för att vara på jobbet. Nu anordnar Call of Duty-gänget en tävling i Sverige som heter “Ghost Your Boss” där det går att tävla om att få ett karensbidrag på 1 400 kronor så du kan sjuka dig när spelet kommer och ändå få in lite deg. Tävlingen känns kanske inte helt rumsren och vi har svårt att se att arbetsgivaren uppskattar denna tävling men Oavsett vad vi tycker så skriver de följande om tävlingen:

Makarov återvänder i Call of Duty: Modern Warfare III och är ett hot mot säkerheten runt om i världen. Protagonisten Ghost och Task Force 141 rekryterar nu svenska Call of Duty-fans för att dechiffrera Makarovs gåtor. Gåtorna kan besvaras individuellt eller i grupp om tre. För några få lyckliga vinnare innebär det ett “karensbidrag” på 1400 kronor, spelkonsoler, DreamHack-biljetter och Call of Duty-merch.

Tävlingen kommer att pågå mellan den 23 oktober fram till den 6 november och vill du läsa mer om hur du är med och exakt vad som krävs för att bli en vinnare av de 1 400 kronorna kan du hoppa in på ghostyourboss.se. Utöver att vinna ett karensbidrag så kommer den som kniper första platsen även vinna ett PlayStation 5 med DualSense Edge-kontrollen, 12 månader PlayStation Plus och en hel del merch.