Bosch lanserar kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Från sajten:
image

Bosch ligger inte på latsidan när det gäller att förse våra hem med vitvaror. Nu lanserar företaget även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Tyska företaget Bosch fortsätter att lansera nya produkter för den svenska marknaden. Nu börjar även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, Hybrid FlexAir att säljas vilken sägs spara både utrymme och energi. Den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren använder ett varmluftssystem (Hybrid FlexAir) som värmer upp tvättrummans innehåll för att minska energiförbrukningen med upp till en tredjedel. Kombinationen innebär att den lämpar sig för exempelvis lägenheter där utrymmet ofta är mindre.

Kapaciteten är upp till 6 kg på en och samma gång för tvätt och tork. Alternativt tvättar man bara och då är det upp till 10 kg som gäller. Smarta funktionen Wash & Dry 60′ och Iron Assist ser till att tvätten blir mindre skrynklig.

Det är också möjligt att ansluta tvättmaskinen/torktumlaren till Home Connect-appen för mer funktioner och program. Utöver styrning via app finns även en modern lättläst LED-skärm med touchfunktion.

Rekommenderat pris ligger på 18.890 kronor och du kan läsa mer om den på företagets hemsida.

Källa: Pressmeddelande