Borsta dina tänder med stil och lite automatik

Från sajten:
image

Batteridrivna tandborstar har varit en grej under många år och utvecklats lite sådär. Nu kan du lägga vantarna på något helt nytt – Tandborsten 2.0 – Nest Brush.

Kickstarter crowdfundas en mängd projekt kontinuerligt och ibland finns där något som sticker ut lite mer. Nu vill företaget bakom tandborsten Nest Brush att vi ska ta steget in i framtiden och detta via deras redan finansierade variant. Det rör sig om en relativt stilrent designad tandborste som erhållit iF Design Awards och är utrustad med silikonborstar. Det finns dessutom en inbyggd behållare för tandkräm där du doserar ut denna enkelt via ett tryck på borsten. Fräckt så det förslår och ovanpå allt så rengörs tandborsten med UV-C ljus som ska ta död på alla bakterier som följer med tandborsten ut ur munnen.

Nest Brush

Stativet som är magnetiskt och där tandborsten förvaras fixar rengöringen med hjälp av UV-C ljus och det smarta resefodralet har även detta inbyggd rengöring. Tandkräm fyller i på övre delen av tandborsten och du ska kunna använda din favorittandkräm så ingen specialvariant för extra pengar här inte. Behållaren rymmer 30 ml tandkräm vilket ska räcka till en månad och batteritiden i 4 månader enligt uppgift.

Nest Brush levererar 20.000 soniska vibrationer i minuten och du kan lägga vantarna på en egen från USD 29 för en manuell variant och USD 49 för en elektrisk. Sugen?

Källa: Kickstarter

1 gillning