Bonnierägda SF Anytime köper Blockbuster

Från sajten:
image

SF Anytime köper Blockbuster från danska företaget Nuuday A/S. Via ett nyhetsbrev till användarna meddelas övertagandet och vad detta innebär.

Svenska Bonnierkoncernen och SF Anytime köper upp videotjänsten Blockbuster. Tjänsten köps av danska företaget Nuuday A/S och detta meddelas via ett nyhetsbrev som skickats ut till användarna. Enligt uppgift ska det fortsatt gå att såväl hyra som köpa filmer på Blockbuster så inga större förändringar för användaren.

SF Anytime köper Blockbuster

Bästa Blockbuster-kund

Danska Nuuday A/S som hittills ägt Blockbuster har valt att sälja tjänsten till svenska SF Anytime, som är en del av Bonnierkoncernen. Det betyder att ditt avtal med Blockbuster överförs till SF Anytime och du kommer fortfarande att kunna njuta av fantastiska Blockbuster-upplevelser. I detta mejl kan du läsa mera om vad detta betyder för dig som Blockbuster-kund.

Du kan fortfarande njuta av fina Blockbuster-upplevelser
Blockbuster-tjänsten fortsätter under den nya ägaren och som kund behöver du inte göra något annorlunda än tidigare. Du kan fortfarande hyra och köpa filmer på Blockbuster och har tillgång till de filmer, serier, klippkort och presentkoder du redan köpt hos Blockbuster.

Överföring till SF Anytime
Ditt avtal med Blockbuster kommer att överföras till SF Anytime. Detta inkluderar de kunduppgifter vi har om dig, som är nödvändiga för att kunna överföra avtalet och som säkerställer den bästa möjliga kundupplevelsen framöver. Vi säkerställer att dina uppgifter överförs på ett säkert sätt.

För att säkra en smidig övergång för dig som Blockbuster-kund kommer överföringen till SF Anytime att ske under en period fram till och med 30 juni 2023 senast. Du behöver inte göra något.

Om du har frågor gällande försäljningen och överlåtelsen av Blockbuster till SF Anytime, önskar att göra en invändning mot överföringen, eller vill säga upp ditt avtal med Blockbuster, och därmed förlora tillgången till eventuella filmer, serier, klippkort och presentkoder du köpt, är du välkommen att kontakta vår kundservice på [email protected].

Med vänlig hälsning

Blockbuster och Nuuday A/S

Blockbuster var tidigare världens största kedja när det gällde hyrfilmer och hade butiker i var och varannan ort i många länder. Enligt Wikipedia hade företaget 2004 hela 60.000 anställda och över 9 000 butiker. Sen kom strömningstjänsterna och vips så var sagan i stort sett slut…

Någon som använder Blockbuster idag?

Källa: Blockbuster

Inte sätt någon skriva om detta men jag som varit dum köpt några filmer på blockbuster då varit svårt hitta dem digitalt och på dvd/bluray förvänta mig inte att filmer skulle bli låsta. Som på bilden. Så säger det att det ska komma tillbaka till hösten. Detta därför man inte ska äga digitala filmer för det kan tad i från en.


1 gillning

Jag har samma problem. Köpt någon film på Blockbuster och har samma sak. Mailade dem och de svarade men goddag yxskaft. Något om att de blir tillgängliga efterhand men före hösten, otroligt