Bärbar uppladdningsbar minifläkt från Xiaomi fixar värmen

Från sajten:
image

Xiaomi Rechargeable Mini Fan är en liten bärbar fläkt med inbyggt batteri. Upp till 18,5 timmars drift utlovas och även aromterapi för den som vill.

Värmen har börjat infinna sig och när vi tycker det är varmt så är det hög tid att plocka fram våra älskade fläktar som gör att vi sover gott om nätterna. För dig som sitter på kontoret, i husvagnen eller bara vill slappa lite i trädgårdsloungen så finns det nu en trevlig liten bärbar fläkt från Xiaomi med inbyggt batteri. Nya Xiaomi Rechargeable Mini Fan har 7 blad, en borstlös motor och ett inbyggt batteri på 4 000 mAh Xiaomi Rechargeable Mini Fansom ska ge upp till 18,5 timmars, förhoppningsvis svalkande bris.

Xiaomi Rechargeable Mini Fan har dessutom en låg ljudnivå på 34 decibel vilket gör att den kan användas i sovrummet också. Den kan oscillera i 90° samt vinklas uppåt för att sprida de fläktande “vindarna”. Vikten ligger på 670 gram och den laddas via USB-C.

Det ska också vara möjligt att tillföra ett par droppar av en aromaolja som då gör att den sprider lite väldoft i rummet samtidigt som den fläktar.

Rekommenderat pris ligger mellan 300-500 kronor via olika marknadsplatser i Kina. Än så länge ser det inte ut som att den går att köpa i Europa via sedvanliga återförsäljare än.

Källa: Xiaomi

Galleri

Fixar den inte kyla? :upside_down_face:

Synd bara att det röda vredet gör att den ser fördj*vlig ut , inte så snyggt med clownnäsa

2 gillningar

Man får rita en ram runt så att den ser ut som den japanska flaggan.

1 gillning