Arlo Video Doorbell finns tillgänglig i Sverige nu

Från sajten:
image

Den tidigare presenterade dörrklockan Arlo Video Doorbell finns nu till försäljning i Sverige enligt ett pressmeddelande som släpptes tidigare idag.

Detta är den första videodörrklockan från Arlo som lanseras i Sverige och med ett vertikalt synfält ger denna en större och mer exakt bild av vad som händer utanför ytterdörren.

Enligt siffror som presenteras sker 20 % av alla inbrott i Sverige via ytterdörren och i dessa Corona-tider så har ju mängden hemleveranser ökat varför nästan en femtedel av svenskarna vill få sina paket levererade vid dörren utan kvittens. Därför är det hög tid att säkerställa att inget fuffens händer utanför din dörr.

Bättre koll utanför ytterdörren

Arlo Video Doorbell är enligt uppgift den enda dörrklockan som levererar ett mobilvänligt 1:1 kvadratiskt bildformat. Detta ska ge upp till 25% mer av vyn vid ytterdörren. Tack vare det stora synfältet kan du se helkroppsbilder av besökare samt paket som ligger på marken direkt i din telefon. Arlo Video Doorbell har dessutom 180-graders vidvinkel, HD video och mörkerseende så att du alltid kan se vem som står utanför dörren, även när det är mörkt ute.

Självklart är dörrklockan utrustad för att tåla vår väderlek och som bonus finns en stölddetekterings-funktion som utlöser en sirenen om någon försöker ta loss dörrklockan.

När någon ringer på dörrklockan får du en pushnotis direkt till din smartphone och kan då prata med besökaren i realtid eller skicka iväg ett förinspelat snabbmeddelande om du inte kan svara. Besökaren kan också lämna ett meddelande till dig om denne inte får något svar.

Arlo Video Doorbell ansluts enkelt till befintlig ström och mekaniska eller digitala dörrklockor för enkel installation och kontinuerlig ström.

Mer funtioner med Arlo Smart

Arlo Video Doorbell kan kopplas ihop med ett Arlo Smart-abonnemang för att låsa upp avancerade säkerhetsfunktioner. Fördelen med Arlo SMART är att kraftfull AI används för att förbättra dörrklockans detekteringsfunktioner vilket gör det möjligt att identifiera och skilja mellan människor, fordon, djur och paket.

Arlo Video Doorbell har även funktionen ”foresight” vilket innebär att dörrklockan börjar spela in 3 – 4 sekunder före det att en rörelse har upptäckts. Med 30-dagars molnvideolagring kan användaren enkelt lagra och få tillgång till inspelningarna.

Rekommenderat pris för Arlo Video Doorbell är 2190 kronor.

Klart intressant! Ska köpa en videoringklocka och känns som att detta kan vara en bra utmanare till Nest hello.

1 gillning

Men inte stöd för HomeKit :grimacing:

Väldigt lik Nest Hello dock!

Ja den var verkligen brutalt lik :smiley: Lutar dock åt att integrationen med Nest Hubbarna talar för Nest Hello.