Arlo ryktas höja sina abonnemangspriser igen

Från sajten:
image

Det ser ut som att Arlo kommer att höja priserna för sina abonnemang igen. Enligt hemsidan The Verge så mycket som hela 60 procent för en kamera.

Abonnemanget Arlo Secure som ger användare av deras kameror mer funktionalitet verkar få en prishöjning. Detta efter den prishöjning som skedde förra året. Nu blir det nya priset för en kamera 7,99 amerikanska dollar i månaden och detta är en höjning från 4,99 dollar som i sin tur var en höjning från 2,99 dollar vilket var priset i början på förra året.

Bakom höjningen ligger ökade kostnader och investeringar i innovativa lösningar. För dig med flera kameror är priset 12,99 dollar per månad vilken ligger kvar så det är bara användare med en kamera som får en prisökning. Prishöjningarna ska ha skickats ut till berörda användare enligt information på Reddit.

För att komma runt detta så kan deras smarta hubb användas som vi recenserat här på Teknikveckan tidigare. Visserligen försvinner en del funktionalitet (smarta varningar för människor, husdjur, paket, fordon, aktivitetszoner) då men lokal lagring är möjligt.

Källa: The Verge

Installerade Scrypted efter tips här på bubblan.
Då gick allt in i HomeKit med HSV så lagring av inspelningar, aktivitetszoner och smarta varningar funkar perfekt.

2 gillningar