Arlo lanserar nya Essential-serien med 2K-upplösning

Från sajten:
image

Inför sommarmånaderna lanserar Arlo nu flertalet nya säkerhetskameror. Andra generationen Essential-kameror bjuder på fyra nya modeller med 2K.

Arlo lanserar nu andra generationen av sina Essential-kameror. De fyra kamerorna har alla 2K-upplösning och tre av modellerna finns även till lägre pris med 1080p. Alla kamerorna har videoinspelning, ljudövervakning, rörelsedetektering och avskräckande funktioner.

Arlo Essential Outdoor och Outdoor XL är utomhuskameror där den senare har ett större batteri med upp till fyra gånger längre drifttid. Kamerorna har även fått förbättrad brus- och ekoreducering och den inbyggda sirenen på 80 decibel kan höras upp till 30 meter bort. De har också inbyggd strålkastare och mörkerseende i färg.

Arlo Video Doorbell låter användaren se och tala med besökaren via funktionen “Real-Time Talk”. Den har en betraktningsvinkel på 180 grader och bildförhållande 1:1.

Arlo Essential Indoor Camera lämpar sig för att hålla koll på barn och husdjur och har tvåvägskommunikation och ett integrerat automatiskt linsskydd. Stöd finns för Amazon Alexa och Google Home.

Alla de nya kamerorna fungerar med företagets abonnemang, Arlo Secure som erbjuder en AI-driven funktion, som gör det möjligt att identifiera personer, husdjur, fordon och paket. Nya funktioner adderas till tjänsten den 1 april 2024 med bland annat anpassade säkerhetszoner.

Rekommenderade priser följer nedan:

  • Arlo Essential Outdoor 1080p (2-pack), 2 190 kronor
  • Arlo Essential Outdoor 2K (2-pack), 2 790 kronor
  • Arlo Essential Outdoor XL 1080p (2-pack), 2 990 kronor
  • Arlo Essential Outdoor XL 2K (2-pack), 3 590 kronor
  • Arlo Essential Indoor Camera 2K (2-pack), 2 190 kronor
  • Arlo Video Doorbell 1080p, 1 190 kronor
  • Arlo Video Doorbell 2K, 1 995 kronor

Första kameran ut är Arlo Essential 2K Outdoor Camera och de andra modellerna följer därefter.

Källa: Pressmeddelande

Galleri