Är det så här Pixel 9 Pro kommer att se ut?

Från sajten:
image

Det känns som vi nyss var på Googles event och kikade på Pixel 8-serien och nu har ryktena kring Pixel 9 börjat cirkulera och frågan är om det är så här den kommer se ut.

Flera medier har börjat skriva om att designen av Pixel 9 Pro har läckt ut i form av renderingar och det blir ett lite annorlunda utseende jämfört med tidigare modeller. Om vi ska tro på renderingarna så ser Pixel 9 Pro ut att få en helt platt skärm på 6,5 tum med mindre svarta ramar runt skärmen än tidigare modeller och en periskoplins som inte sticker ut mycket på baksidan.

Det verkar fortfarande vara ett litet hål i toppen av kameran för selfiekameran och på baksidan så har linserna möblerats om en del så det inte riktigt påminner om Bender från Futurama på samma sätt som innan. Om detta är de första bilderna på Pixel 9 Pro eller inte återstår att se men designen ser helt klart lovande ut.

Via AndroidCentral

1 gillning

Men den saknar en viktig detalj, iOS :man_shrugging:

Vi får se om designen stämmer. Men jag gillar den.

Hello sexy!!!! :fire:

De ligger några månader bort så man får se hur det blir, 2 eller 3 telefoner?

Google vill nog gärna se Pixel som ett premium märke. Men jag tycker de borde vara försiktiga med att höja priserna för mycket:
https://www.androidpolice.com/google-is-pricing-itself-out-of-the-budget-market/

A serien verkar inte längre bli ett prisvärt mellanklass alternativ. Man undrar då hur mycket 9 serien kommer att kosta?