Aqara presenterar nytt dörrlås med stöd för Home Key

Från sajten:
image

Aqara ligger inte på latsidan när det gäller nya produkter. Nu presenteras ett nytt dörrlås med stöd för Apple Home Key.

Aqara Smart Door Lock A100 Zigbee är ännu ett nytt dörrlås från det kinesiska företaget. Dörrlåset har stöd för Apple Home Key och som brukligt är det utrustat med en hel del andra funktioner.

Öppning av dörrlåset kan ske via 3D-fingeravtrycksläsare, lösenkod 6-10 siffror, Aqara Home-appen, Apple HomeKit/Siri, Google Assistent, NFC och nyckel. Låset använder både Bluetooth 5.0 samt Zigbee 3.0 för anslutning beroende på hur du väljer att öppna låset. Stöd finns för Apple Home Key vilket innebär att du öppnar med hjälp av Plånboks-appen i din iPhone eller Apple Watch.

Aqara Smart Door Lock A100 Zigbee

Aqara Smart Door Lock A100 Zigbee har börjat säljas i Malaysia och Singapore och fler länder väntas följa inom kort. Huruvida vi får se en europeisk version eller en version som fungerar i Sverige återstår att se.

Dörrlåset använder 8 st AA-batterier som bör räcka upp till 18 månader vid normal användning. Skulle batterierna sluta fungera kan du öppna med hjälp av en powerbank och USB C.

Källa: Pressmeddelande

 

Skulle bara behöva bygga en vägg och sätta upp en ordentlig dörr istället för glaspartiet vi har i dag så hade jag slagit till! :heart_eyes: