Aqara har en hel drös med prylar på gång

Från sajten:
image

Att Aqara är på hugget och förser oss med nya produkter är ingen hemlighet. Dock så har en lista läckt ut med kommande produkter som nu inte är en hemlighet…

Kinesiska företaget Aqara har nu varit igång i ett antal år och förser oss med produkter för det smarta hemmet. Innovationstakten är hög och nya produkter lanseras regelbundet, nu senast deras taklampa Aqara Ceiling Light T1M. Nu har en användare på X kommit över en lista på kommande produkter och det ser lovande ut:

Aqara future product line pic.twitter.com/5bJhbd2cp3

— 水影心 (@CyberModStudio) February 29, 2024

Som det framgår av listan så finns det en hel del produkter som använder Thread vilket också innebär att de med största sannolikhet kommer att vara kompatibla med Matter samt att de inte kräver en någon hubb utan bara en Thread Border Router.

Dessutom har appen Aqara Home fått ett antal uppdateringar på sistone, bland annat:

  • Version 4.1.8 visar vilken batterityp som används i olika produkter
  • Version 4.1.9 kan nu också visa lokalt väder för fler platser i appen

Den kommande hubben, Aqara Hub M3 bör också lanseras nu under våren enligt tidigare information. Denna kommer då att fungera som en Matter Controller vilket innebär att kompatibla produkter kan styras via denna. Samt att den får stöd för Thread vilket innebär utökade kontrollmöjligheter av deras egna produkter som inte kan läggas till i deras befintliga hubbar.

Källa: HomeKits

Attans jag som just köpt en massa zigbee sensorer.