Apples TV-app kommer till Mac

Från sajten:
Apples TV-app kommer till Mac | Teknikveckan
Apple uppdaterar TV-appen till att bli mer lik App Store i form av upplägg och kuraterat innehåll. Vidare kommer tv-kanaler leverera innehåll rakt in i appen i stället för att den samspelar med dessa kanalers egna appar. Detta är också versionen som släpps till Samsung TVs och andra märken direkt i deras system vilket gör att ingen Apple TV behövs.

Exakt vad det innebär för oss i Sverige återstår att se.

2 gillningar

Man presenterade vid senaste WWDC att några av det Apples appar, tror det var bla Aktier som portats till Macen och att man vad jag förstår det håller på att ta fram en lösning för att utvecklare enkelt ska kunna göra iOS-appar som även funkar på Macen, vilket bör bli tillgänglig för utvecklare nu till sommaren. Utgår från att den här TV-appen är en sån. Tror att det är en förberedelse för att Apple inom kort kommer börja använda sig av deras mobila processorvarianter även i sina datorer och på det här sättet kan få ännu mer program o spel tillgängliga på deras datorer.

Verkar hellre handlar om att man vill göra det lättare för iOS-utvecklare att göra macOS appar för att utöka utbudet på mac. Det är ju oberoende av processorarkitektur.