Apples kommande Music och TV appar avslöjad i skärmdumpar

Från sajten:
Apples kommande Music och TV appar avslöjad i skärmdumpar | Teknikveckan


image

Det ser onekligen ut som att iTunes kommer att ersättas av minst två nya appar till macOS. Via 9to5mac har det läckt ut skärmdumpar på de kommande apparna för Musik

och TV. Ryktena kring att Apple ska skrota iTunes har länge florerat och det har finns även rykten kring att det kommer lanseras en dedikerad app för podcast till Macen. Rapporterna från 9to5mac säger att appen för musik och TV bygger på iTunes

I musik-appen finns det längst upp kontroller musikkontroll. På sidan finns det precis som i appen på iOS sektioner för For You, Browse, Radio, Recently Added, Artist, Albums och songs. Längst ner finns även spellistor och i skärmdumpen så syns Genius.

I TV appen så syns det flikar för Watch Now, Movies, TV Shows, Kids, and Library. På sidan finns det sektioner för Library och Recently Added, Movies, TV Shows och Downloaded men även uppdelning för olika genrer så som Action och Adventure, Comedy, Drama och Kids.

Apple håller sin utvecklarkonferensen på måndag 3/6-19 och vi kan förvänta oss att få se bland annat den här appen lanseras då.

Källa:9to5mac

2 gillningar

Trist att dem ser så jävla tråkiga ut bara… men kan bli bra!

1 gillning

Kan ju inte bli sämre. iTunes har jag väldigt lite kärlek till tyvärr. Så mycket skit i den om man bara vill lyssna på egen musik!

1 gillning

Det är synd att det tog dem så lång tid bara. Finns ju knappt någon som använder iTunes längre förutom i fall man är tvingad. De som släppt iTunes för många år sedan lär inte heller använda de här programmen.

Nja, jag tänker att Apple har ett sådant försprång för att de här apparna antagligen kommer inbyggt i macOS.

Jo använder man t.ex. Apple Music på Macen kommer detta bli en stor förbättring såklart!

1 gillning