Apple visar upp vad som är på ingång på Apple TV+

Från sajten:


Om du är sugen på att ha lite nytt att titta på så kommer det komma en hel del filmer och serier till Apple TV+ under året och i deras senaste trailer kan vi se vad som är på ingång.

Jag ska vara helt ärlig nu. Listan på serier och filmer som är på ingång till Apple TV+ gör att jag nästan hoppas på en regnig sommar. Vi får en fortsättning på “The Morning Show”, “Foundation” och “The Afterparty”. Det bjuds även på flygkapningsdrama i “Hijack” och vi har fler avsnitt att vänta av den smått fantastiska “Platonic” som redan har ett par avsnitt ute. Men allt detta bleknar då vi äntligen har fått ett livstecken om den kommande “Masters Of The Air”. I trailern får vi se några korta sekunder av krigsdramat som är en fortsättning på “Band of Brothers” och “The Pacific” och istället för att följa fotfolket kommer vi istället följa med de tappra piloterna som krigade under andra världskriget.

Det har länge varit locket på kring “Masters Of The Air” men att Apple nu berättar att den kommer “snart” gör att gåshuden sprider sig genom hela kroppen. Är det en serie du ska hålla ögonen på i år så är det denna och har du av någon sjuklig anledning inte sett “Band Of Brothers” och “The Pacific” ännu så är det dags, båda finns på HBO Max. Hela listan på serier och filmer som kommer har du nedan:

 • Platonic – sänds nu

 • The Crowded Room – premiär 9:e juni

 • Swagger s2 – premiär 23 juni

 • Hijack – premiär 28 juni

 • The Afterparty s2 – premiär 12 juli

 • Foundation s2 – premiär 14 juli

 • Stephen Curry: Underrated – premiär 21 juli

 • The Beanie Bubble – premiär 28 juli

 • Physical s3 – premiär 2 augusti

 • Lessons in Chemistry – premiär 13 oktober

 • The Morning Show – premiär under hösten

 • Sugar – premiär, någon gång under 2023

 • Flora and Son – premiär, någon gång under 2023

 • Loot – premiär, någon gång under 2023

 • Palm Royale – premiär, någon gång under 2023

 • Masters of the Air – premiär, “snart”

3 gillningar

@MyToyotaIsFantastic !!!

1 gillning

IMG_6944
:smiling_face_with_three_hearts::heart::tada::champagne:

1 gillning

Kunde inte ha sagt det bättre själv :joy::joy::joy:

bara ca 1 dygn kvar till nästa avsnitt av SILO.

Allt annat är föööör långt bort. Kan inte hantera :sweat_smile::hugs:

1 gillning

Eller så gör du som @Marcus_Attefors sa och bänkar dig o sträckkollar Band Of Brothers och The Pacific. Har nog sett Bob 15 ggr och The Pacific åtminstone 5ggr. Ska nog se båda igen för att värma upp inför Masters of the air. Aldrig varit så taggad på en serie förut tror jag. Eller jo, jag var så taggad på Das Boot serien, dock var den inget att ha jämfört med originalfilmen. Det enda i miniserieväg som kan komma i närheten är Krigets unga hjärtan och Okänd Soldat. Dessa två är också måsten att se.

1 gillning

Bra idé!

Plöjer lite The Man In The High Castle igen, på säsong 3 nu. Gillar den, och allt finns tillgängligt på en gång där också, på gott och ont.

Ohhhh kan inte gå snabbt nog!

4 gillningar

Ser BoB en gång om året på julledigheten. Har varit min tradition sedan serien släpptes och jag lyckas inte tröttna på den. Pacific har jag precis som dig kanske sett 5 ggr då den inte riktigt håller samma mått som BoB och jag hoppas verkligen Master är lika bra som jag hoppas den är.

1 gillning

Jag tror tyvärr inte vi kan förvänta oss BoB kvalitet, snarare får vi vara glada om den är i paritet med The Pacific, men man drömmer ju såklart om det. Har du sett Krigets Unga Hjärtan? Den är faktiskt inte alls långt ifrån heller. Lite samma stuk som All Quiet On The Western Front fast med WW2 istället för WW1.

Tror samma tyvärr, kommer vara för mycket CGI och inte samma smutsiga känsla tror jag som BoB har i filmstilen. Japp den är fantastisk!

Det jävliga med BoB är att man kan inte ens säga vilket avsnitt av serien som är bäst eller sämst. Den är genomgående briljant, allt från karaktärer, miljöer, dialoger och i mångt och mycket historisk korrekthet. Finns en anledning till att den är den enda serien vad jag vet som har legat på 10 i rating på IMDB någonsin.

1 gillning

Ett av mina favoriter är avsnittet i skogen. Tror inte jag har sett någon krigsfilm eller krigsserie som kan sätta in tittaren i hur överjävligt kriget måste ha varit i den där förbannade skogen i minusgrader och bomber som faller från skyn dygnet runt.

1 gillning

Hittade precis Masters of the air som ljudbok. Nästan värt att lyssna på som uppvärmning :blush:

Finns en youtube som analyserar Silo efter varje avsnitt, han har inte läst böckerna fast lite spoiler varning ändå. Jag kikar alltid på det efteråt, fattar man lite mer. :slight_smile:

1 gillning