Apple visar upp bilder på sin kommande serie om Godzilla

Från sajten:
image

Apple släppte idag en liten smygtitt på den kommande serien “Monarch: Legacy of Monsters” som är en fortsättning på Godzillarullen från 2014.

Serien tar vid efter den minst sagt stökiga fighten mellan Godzilla och titanerna som gjorde att San Francisco inte längre var en så vacker stad utan mer eller mindre söndergrusad. Vi får följa två syskon som följer i sin fars fotspår för att avslöja hur deras familj hade en koppling till den hemlighetsfulla organisationen Monarch. Serien utspelas både på 1950 talet och sedan 50 år senare och lite rolig kuriosa är att officeren Lee Shaw spelas av Kurt Russell och hans son Wyatt Russell.

Det kommer släppas tio avsnitt och den har även spelats in i 3D så de som har råd med Apple Vision Pro kommer få sig en upplevelse utöver det vanliga. Något datum för serien har Apple inte meddelat ännu men vi får hålla tummarna att denna kommer redan i år.

Källa: Apple

 

Galleri

1 gillning

Från sajten:


För inte alls för länge sedan gav Apple oss en första titt på “Monarch: Legacy of Monsters” i form av ett par bilder och nu är de redo att visa lite mer av deras kommande serie.

I serien kommer vi kastas in i ett San Francisco som är jämnat med marken efter en episk strid mellan Titanerna och den minst sagt aggressiva Godzilla. Vi kommer följa två syskon som följer i sin fars fotspår för att avslöja hur deras familj hade kopplingar till organisationen Monarch. Vi kommer hoppa fram och tillbaka i tidslinjen och lite rolig kuriosa är att officeren Lee Shaw spelas av Kurt Russel i nutid och av hans son Wyatt Russell på 1950-talet.

Apple har även gett oss ett premiärdatum och de två första avsnitten kommer släppas på Apple TV+ den 17 november och av trailern att döma kan detta bli en riktigt bra serie för den som älskar Godzilla.

1 gillning