Apple vill ta in fler enheter i Hitta min iPhone

Från sajten:
https://teknikveckan.com/apple/apple-vill-ta-in-fler-enheter-i-hitta/


image

Med WWDC runt hörnet så haglar ryktena allt tätare. Nu kommer det ett rykte om att Apple håller på att slå ihop sina två appar Hitta mina vänner och Hitta min iPhone till en enda app.

Ryktet kring den nya appen är att den kommer komma lanseras till både iOS och macOS som en Marzipanbaserad app. Marzipan är Apples projekt för att ta iOS-appar till macOS.

Utöver funktionerna som finns i Hitta min iPhone där du kan se var alla dina Appleenheter är, eller senast var i alla fall om de är avstängda så sägs Apple utveckla en bluetooth enhet som går under namnet B389.

B389 sägs vara en enhet som går att fästa på vad som helst och kan lättast liknas vid Tile. Enheten kommer sedan dyka upp i appen. Enheten i sig ska förlita sig på Bluetooth och du kan få notiser om enheten hamnar för långt bort. Det ska även gå att lägga in din personliga information i taggen så om du ställer in enheten i Lost mode så dyker dina kontaktuppgifter upp på iOS-enheter som kommer i närheten.

Källa: 9to5mac Via: The Verge

Apple Pen!!!

Hur patetiskt är det inte att Apple har fixat stöd för att lokalisera sista stället enheten och pennan var connectad??? Apple Watch funkar så… Men inte pennan… Hur tänkte de? +1500kr för varje förlorad penna??? Fast resultatet blir att man bäljer att penna inte funkade och så blir hela penngrejen en flopp!!!

Jag har i 3 månader fört noteringar med Apple Pro och pennan. Skitbra, till du inte tappar bort pennan… Man vill ju inte ha flera extra pennor för 1500kr!

Jag har aldrig tappat bort en penna.