Apple släpper teasertrailer för nya komediserien "Shrinking"

Från sajten:


Apple släppte idag en teasertrailer för sin kommande komediserie “Shrinking” där bland annat Harrison Ford medverkar i en av sina första stora tv-roller.

Serien är skapad av Bill Lawrence, Brett Goldstein och Jason Segel och det är ingen dålig line-up för att skapa en komediserie. Bill Lawrence största succé får ändå anses vara “Scrubs” och Goldstein både medverkar och medproducerar den extremt hyllade serien “Ted Lasso”. Sist ut har vi Jason Segel som är mest känd som en av karaktärerna i den numera klassiska serien “How a Met Your Mother”.

“Shrinking” handlar om en sörjande terapeut (Segel) som en dag börjar säga exakt vad han tycker och tänker till sina patienter och frågan är om det är en dum idé eller en genialisk idé? Med bland rollerna utöver Segel har vi bland annat Harrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams och Luke Tennie. Serien har premiär på Apple TV+ den 27 januari 2023 och totalt kommer det släppas 10 avsnitt.

1 gillning

Såg detta på Bill Lawrence Instagram igår. Kan bli hur bra som helst!

Från sajten:


En terapeut som faktiskt säger vad han tycker och känner kan förändra andras liv.

I den kommande komediserien Shrinking får vi följa Jason Segel (How I Met Your Mother) i rollen som den sörjande terapeuten James Laird som bryter mot etik och regler när han börjar säga precis vad han tycker och känner till sina klienter. James släpper allt vad utbildningen lärt honom och det leder till oväntade förändringar för hans klienters liv – men även för James.

Serien är producerad av Bill Lawrence som tidigare varit med och producerat både Scrubs och Ted Lasso. Shrinking har premiär den 27 januari på Apple TV+.

1 gillning

Känner att jag bör ha vissa royaltys här.

1 gillning