Apple börjar med Apple Express och upphämtning

Från sajten:
image

För kundernas största möjliga säkerhet har Apple börjat testa något som kallas Apple Express.

Det är i Burlingham, California, som Apple börjat med den här typen uppställning i butiken. Om det kommer sprida sig vidare till resten av världen återstår att se.

Pretty great experience w/ new @Apple store setup in Burlingame. Folks there said it’s 1st Apple Store in the world to test “express” approach pic.twitter.com/PvW3uxyHhT

— Marci Harris (@marcidale) September 14, 2020

Försäljningen av iPhone 12 serien ser ut att gå riktigt bra för Apple. Redan nu så är flera av deras telefoners leveranstider uppskjutna med flera veckor om du beställer den i dag.

Att få telefonen levererad hem till dörren är det säkraste sättet att komma över en av Apples telefoner utan att riskera att behöva trängas med folk. Apple erbjuder gratis leverans av allt över 400 kr. Men missade man när iPhone 12 och 12 Pro släpptes i fredags så finns det fortfarande möjlighet att komma över en av deras nya modeller direkt i butik på fredag. 23 oktober när de släpps.

Apple leverans information apple store

I vissa Applebutiker erbjuder Apple även att komma ut med telefonen direkt till bilen. Det finns tre svenska Apple butiker, Väla i Helsingborg, Emporia i Malmö och Täby i Norra Sverige. Apple skriver på sin hemsida att det finns nya hämtningsalternativ men det framgår inte vilka hämtningsalternativen är.

Om du föredrar att hämta din beställning på Apple så ordnar vi det. Vissa butiker har till och med nya hämtningsalternativ. Vi gör allt för att hämtningen ska gå snabbt och smidigt. Du får därför mejl och notiser med stegvisa instruktioner om hämtningen. Vi skickar också information om hur du skickar in eventuella inbytesenheter.

Vad vi däremot vet är att Apple har krav på munskydd, gör temperaturmätning på kunderna och har begränsad mängd personer i butiken.

Apple leverans information apple store

Via: Mashable