Äntligen kan vi streama Spotify direkt via Apple Watch

Från sajten:
image

I dagarna har flera upptäckt funktionen att vi kan välja att streama musiken från vår Apple Watch, alltså inte bara styra strömmen från vår mobil eller dator – utan faktiskt använda den som källa.

När vi väljer enhet för streaming så kan vi nu även välja Apple Watch, alternativet dök upp i listan förra veckan hos flera användare. Alternativet står märkt med BETA, så Spotify ser ut att fortfarande testa funktionen. När vi väljer Apple Watch som alternativ så får vi frågan vilka hörlurar vi vill spela upp i och sedan är det bara att lämna mobilen hemma när vi ger oss ut på promenad, om vi har E-sim vill säga. Vad vi upplevt verkar det fungera bra. Har ni provat?

Funktionen har det pratats om länge och var en stor besvikelse när den lyste med sin frånvaro när Spotify-appen äntligen lanserades till Apple Watch och visade sig mest vara en remote-kontroll för andra enheter. Något som vi kunde sköta direkt från ´Spelar nu´ redan. Stora skillnaden var att vi kunde välja att streama direkt från Spotify även när vi inte hade en spellista igång, vilket såklart var en trevlig funktion.

Hur mycket har ni längtat och hur mycket använder ni funktionen nu när den äntligen är här?

1 gillning

Hur offline syncar man listor till klockan ?
Såhär gör jag :

  1. Jag väljer i Spotify appen på telefon att ”save to Apple Watch”
  2. Listan syns på klockan under Downloads och det står Downloading på den
  3. Inget händer , stått som downloading i 1 vecka…

Jag har ladda ner över mobil data iställd på telefonen. Under senaste veckan har jag haft wifi men det har inte gjort någon skillnad.
Klockan är en series 5 med aktivt e sim
Vill verkligen få det här att funka för hotellet jag bor på den här veckan har inte täckning i gymmet så då stannar musiken :face_with_symbols_over_mouth: och telefonen tänker jag då inte bära med mig