Antal Roblox-användare växer kraftigt

Från sajten:
image

Undertecknads barn fullkomligt älskar Roblox och kan utan problem slukas in i Roblox-världen i timmar om ingen stoppar dem och mina barn verkar inte vara ensamma.

Roblox är en gamingplattform där utvecklare och spelare kan bygga egna spel i Roblox-världen som alla kan spela. Det finns miljontals olika spel och det går att göra allt från att leka kull, bygga världar och köra racing. Nu har Roblox meddelat att de i september slog ett nytt rekord och hade hela 57,8 miljoner dagliga, aktiva användare. Det är en ökning på hela 23 procent jämfört med samma period förra året.

Totalt lade spelarna ned fyra miljarder timmar på spelet under perioden och även här ser vi en ökning på 16 procent jämfört med samma period förra året. I samband med att detta utannonserades så hoppade aktien upp 20 procent.

Via CNBC

Våra barn spelar Roblox nästan varje dag. Nioåringen har väl lagt 1500-2000kr på skins, vapen, kläder mm så verkar vara en ganska lyckad affärsidé. Kanske skulle köpa in sig med några aktier och få lite cashback på grabbens spenderande :grin:

Samma här, både 8-åringen och 5-åringen spelar med sina kompisar. Blev extremt ett tag så nu får de bara lira ett par timmar på helgen och inget på vardagar.

Men visst vi har nog lagt säkert 3-4000 på in game-prylar så köpa aktier låter knte helt dumt :joy:

1 gillning