Amazon.se släpper Echo Dot till försäljning

Från sajten:
image

Amazon har sedan många år varit marknadsledande inom smarta högtalare. Nu kan du köpa direkt från Amazon.se här i Sverige.

Sedan Amazon.se öppnade upp för försäljning officiellt i Sverige i oktober förra året så har de fått en hel del publicitet. Utbudet är stort och i en del fall finns det pengar att spara på vissa produkter. Det har dock inte gått att köpa deras egna smarta högtalare tidigare för leverans hit men från och med nu är detta möjligt.

Amazon Alexa Echo 4th Gen

Högtalarna Echo och Echo Dot finns tillgängliga att beställa nu och priset ligger på 999 kronor för Echo respektive 699 kronor för Echo Dot. Det är dock enbart den svarta (charcoal) varianten som finns tillgänglig.

Var dock uppmärksam på att det fortfarande är engelska som gäller för röststyrningen så det blir till att fortsätta kompromissa. Däremot går det bra att ladda ner skills för svenska tjänster så att du kan ta del av radiokanaler och nyheter från Sverige. Sedan ett tag tillbaka är det känt att en del svenska användare fått möjligheten att beta-testa för just svenska språket så kanske detta är en hint om att något annat är på gång – vem vet?

Vill du köpa Echo Dot direkt från Amazon.se kan du göra det här och för Echo klickar du här. Sedan tidigare har du kunnat köpa den hos en del återförsäljare via gråimport.

1 gillning

Spännande att svenska är på gång kanske. Visste inte att det var i beta stadiet. Då blir det nog en Echo Show 10 här i köket.

Det här skall bli spännande att följa!