Allt om Apple Watch Series 8 (samt Pro)

Från sajten:
image

Som tur är så är hösten inte här på ett tag men ryktena kring Apples nya produkter stannar inte av för det och i höst kan Apple Watch få en intressant funktion.

Det är Apple-läckaren Ming-Chi Kuo som säger att Apple Watch Series 8 kan få en ny funktion så vi kan mäta kroppstemperaturen med hjälp av vår klocka. Funktionen var enligt Kuo planerad att lanseras med Series 7 men de fick inte till algoritmerna för mätningen av kroppstemperaturen så det sköts upp. Men om vi vågar tro Kuo så har Apple knäckt nöten och kommer att släppa funktionen i nästa generations Apple Watch.

Så om Kuo har rätt så kan det betyda att vi kan se på vår Apple Watch om vi till exempel har feber vilket hade varit otroligt smidigt. Det kan även vara ett bra hjälpmedel för de som har en låg kroppstemperatur och gissningsvis får vi en notis när kroppstemperaturen sticker iväg åt något av hållen.

Via: MacRumors

1 gillning

Skit dåligt ju !!! Då kan man inte ljuga för chefen att man e sjuk !! :wink::innocent:

1 gillning

Bara lägga tiger balsam på klockans baksida. :joy::joy:

1 gillning

Skiter du dåligt har du ju en någorlunda anledning att sjukanmäla dig ändå :wink:

3 gillningar

Tiger balsam eller pratar balsam? :wink:

3 gillningar

Blev det en särskrivning? :joy::joy:

Är den rund?

Från sajten:
image

Mark Gurman tror att vi får två vanliga Series 8 och en tåligare sportmodell – en av dessa kan få en skärm på 1,99 tum.

Det är Ross Young som är i farten med senaste rykten om skärmleveranser till Apple. Enligt hans källor har Apple beställt skärmar till en Apple Watch i storlek som närmar sig 50mm. Nuvarande Series 7 finns i storlekarna 41mm och 45mm och det är oklart om en av dessa försvinner om det här visar sig stämma.

New size is larger, 1.99”.

— Ross Young (@DSCCRoss) July 4, 2022

Men det börjar bli många rykten nu som talar för att det blir tre modeller som Apple presenterar i höst. Ett scenario skulle kunna vara att Apple Watch SE 2 presenteras tillsammans med två modeller av Series 8.

Via: 9to5mac

1 gillning

Ska köpa Apple Watch 8. Har en 6:à nu och brukar byta varannat år.
Men om de inte är några nya funktioner skippar jag nog 8:an

Det enda jag vill ha är en vettig batteritid :sob:

Du har gett upp på rund klocka? :astonished:

Från sajten:
image

För varje vecka som går så kommer nya rykten om att Apple ska släppa en sportklocka med större skärm och nu även en större prislapp.

Mark Gurman blir mer säker för varje dag att Apple släpper en sportigare och tåligare klocka till hösten. Den här Apple Watch Pro eller vad den kommer att heta ryktas få större skärm, ha ett tåligt chassi i titan, fler hälsosensorer och rikta sig till atleter och extremsportare som tränar i tuffare miljöer.

Nu tror även Gurman att den här klockan kan starta med en prislapp på 900 till 1 000 dollar. Alltså ungefär vad en iPhone 13 Pro kostar. Apple förväntas presenteras den här klockan samtidigt som de två vanliga modellerna av Apple Watch Series 8 lanseras i höst.

Via: Macrumors

Från sajten:
image

Nu är det inte långt kvar tills Apple ska visa upp nya iPhone- och Apple Watch-modeller och i år så kan vi få en Apple Watch Pro men nu ryktas det att gamla armband inte passar på den nya klockan.

Det är många rykten där ute just nu som cirkulerar om att Apple kommer att lansera en Apple Watch Pro på sitt event den 7:e september och den nya klockan förväntas få en urtavla på 47 eller 48 millimeter och ska tåla en hel del stryk. Det ryktas även att den kommer få en platt skärm utan de runda hörnen och tråkigt nog kanske den inte passar med de gamla armbanden som man köpt på sig under årens lopp.

Mark Gurman dementerar dock det nya ryktet och säger att banden visst kommer att passa Apple Watch Pro och vi får hoppas att han har rätt så vi slipper köpa en ny arsenal av band.

Via MacRumors

Bild via gagadget

1 gillning

De här renderingarna på ”platt” design var de första jag tycker om. :+1:t2:

Det där har väl ändå inte ryktet gjort gällande?

Det har väl varit platt skärm, likt formfaktoren på iPhone/iPad, men hörnen har ju varit fortsatt runda.

Skulle hörnen nu vara rätvinkliga då, som en kvadrat på handleden, eller hur menar du?

Apple kom igen nu, flera år sen jö... :hugs: Innan all hysteri om lika form som iPhone/iPad... Först nu/då kommer det känns som en riktig klocka. den är för bullig nu.

Från sajten:
image

Senaste ryktena talar för att Apple Watch Series 3 äntligen försvinner och gör plats för en ny billigare modell.

Apple Watch Series 3 har visat sin ålder länge nu och det är varmt välkommet att den försvinner efter morgondagens event. Apple Watch SE som lanserades för två år sedan har nu börjat få en allt högre prislapp jämfört med sitt värde. Så vad blir Apples nästa drag för att locka familjer till att köpa en Apple Watch till de yngre? The New York Times tror att de lanserar en ny Apple Watch som är billigare än Apple Watch SE imorgon.

Frågan är vad som händer med Apple Watch SE då när inga rykten har nämnt något om att den uppgraderas. Det skulle helt enkelt kunna bli så att Apple Watch SE tar över prislappen från Apple Watch Series 3. För 2 295 kronor skulle det bli mycket enklare att rekommendera Apple Watch SE igen eller en ny klocka med motsvarande prestanda.

Via: 9to5mac

Han menar platt som i platt. Glaset på klockan har varit runt förut, Nu ska den bli platt istället. Skärmen ska inte bli fyrkantig. Förstår inte hur du gör den tolkningen :crazy_face:

1 gillning

Glaset är både platt och fyrkantigt. Med rundad avfasning på sidor och hörn. Det som ryktas om är skarpare avfasning på kanterna.

1 gillning