Akta er Samsung, ur vägen Motorola - Det är en ny kung på väg

Från sajten:
image

Royole

Royole är en telefon utvecklare som få känner till. Men det är ett namn som faktiskt satt sitt namn i mobiltelefonernas historieböcker.

Kort historia

Royole startade 2012 i Silicon Valley, Hong Kong och dessutom i teknikstaden Shenzhen. Under åren har de utvecklat elektronik. De är världsledande pionjärer på flexibla sensorer och displayer.

2018

Royole släpper som första företag i världen en böjbar telefon som får namnet, Flexpai. De kallar displayen för Cicada Wing. Skärmen sägs vara testad för att kunna klara av minst 200.000 vikningar. Med telefonen uppvikt så får den en skärm som mäter 7,8″ på diagonalen. Den drevs troligen av en Snapdragon 855 processor, fanns med 6 eller 8 GB RAM och en lagringskapacitet på mellan 128GB och 512GB med expansionsmöjlighet upp till 256GB. Vilket är jämförbart med de övriga telefonleverantörerna.

2020

Tisdagen den 21 september i år kommer Royole att visa världen vad som kan få de stora jättarna inom mobiltillverkning att svettas. Vill du följa detta äventyr så behöver du vara vaken 02.30 den 23e (onsdag) svensk tid. På detta event ryktas den nya Flexpai 2 visas upp. Lite rykten cirkulerar om vad denna modell kan erbjuda sina användare.

1 gillning

:rofl: :rofl: :rofl:

Då Flexipai 1 hade en hel del att önska så tror jag inte Samsung behöver vara oroliga :slightly_smiling_face:

Okända kineser försöker iaf, mindre lyckat. :laughing:

1 gillning

Flexpai eller flexpaj?

1 gillning