Airthings Wave Plus finns nu i limiterad svart version

Från sajten:
image

Airthings är en av föregångarna när det gäller att hålla koll på luftkvaliteten i våra hem. Nu har de lanserat en limiterad version av sin Wave Plus.

Norska företaget Airthings var tidigt ute med att tillhandahålla luftkvalitetsmätare till våra hem. Länge hade företaget bara en produkt i sitt sortiment som mätte radonhalten men med tiden har detta vuxit och nu finns ett par olika produkter beroende på vad som ska mätas i hemmen. Deras produkter har varit vita till utseendet men nu har de lanserat en svart version av deras Airthings Wave Plus.

Airthings Wave Plus – Limited Edition Black ansluts med Bluetooth och mäter sex olika värden; radon, CO2, VOCs, temperatur, lufttryck och luftfuktighet. Enheten har en batteritid på 1,5 år och installeras snabbt och enkelt via den dedikerade appen.

Rekommenderat pris just nu via deras hemsida är 1500 kronor (ord pris 2299 kronor). Erbjudandet gäller fram till och med den 30 april 2023. Denna finns även i ett vitt utförande.

Källa: Airthings

Galleri

Beställde en. Nice att får lite koll på radonen i källaren.

Är du nöjd med den? Ser att Clarre har kampanj på dessa nu

1 gillning

Ja, det är jag. Har installerat ventilerat golv nere, så behovet är inte så stort egentligen.

Men varnar också för dålig luft generellt. Har köpt två luft sensorer till sovrumen.

Är du osäker på radon, kan jag absolut rekommendera. Har aldrig strulat.

Vi har radonvärdena i schack, enligt mätning som utfördes 2021 av tidigare ägare men intressant att följa ändå. Vi har frånluftsventilation som håller radonnivåerna låga.

1 gillning

Ja, precis så jag har det också. Alltid skönt att veta att allt står rätt till.

Har två av dessa: Wave Mini | Airthings

Dom uppslaget jag mest, har dom i sovrummen. Fått oss att vädra bättre både innan och efter natten.