Airpods hos fogden

Någon har glömt betala räkningarna och nu säljer kronofogden alla deras AirPods.
Den som inte skaffat sig ett par, eller behöver ett fjärde par (@Esse) kan kanske slå till och få dem än billigare här.
https://auktion.kronofogden.se/auk/w.ObjectList?inC=KFM&inA=WEB

3 gillningar

Reagerade mest på att de säljer pistoler…:flushed:

1 gillning

Gröna lådor som nästan är @Esse:

Jag har alltid velat ha en sådan här:

Men de verkar inte skicka, man måste hämta upp. Och en ny kostar typ 200 mer…

1 gillning

Nu ligger de flesta på 3100 kr. Betyder det med 130 kr frakt att man kan få ett par för 3200 kr + 130 kr? Ingen annan kostnad? Jag brukar liksom inte handla pistoler och dylikt från Kronofogden…

“Utrop 4000 kr”, vad betyder det? Startpriset har ju varit 2000 kr.

Vanliga AirPods Pro vet jag har ett sjukt stort problem med fejkade versioner, iaf i staterna. Jag gissar att AirPods Max inte har samma problem, någon som vet?

Bara att köpa en ny då så slipper du riskera få påhälsning av en uppretad lyxfällandeltagare som vill ha tillbaks sin gamla lampa. :joy::joy::joy:

Trodde inte Kronkalle drev in så pass billiga saker, hanteringskostnaden borde ju bli mer.

En sur och fattig bankir vill man ju inte ha på trappen…:sweat_smile:

Du har helt rätt i funderingen om billiga saker. Men antar att de tar en himla massa saker när de väl slår till. En lampa, ett par hörlurar och en pistol typ…

Jag spekulerar helt fritt här, men många av sakerna ser ut som att de skulle kunna komma från samarbetet mellan kronofogden, polis och andra myndigheter
https://kronofogden.se/om-kronofogden/nyheter-och-press/pressmeddelanden/2021-05-31-kronofogden-i-skane-driver-in-rekordbelopp-fran-kriminella

Jodå, av någon anledning brukar nästan varje jäkla firma som går i konken även ha minst ett gevär också. Oavsett verksamhetsområde. Pistoler inte lika mycket.
Men jag vill minnas att senaste spåret om Palmes pistol var att den hade sålt så här utan provskjutas. Får hoppas de här provskjuts så att det inte är mordvapen de säljer.

1 gillning

När det kommer till AirPods Max och likväl Pro som dom säljer verkar dom vara spritt nya dom har ju t.o.m plasten kvar på kåporna på AirPods Max så min misstanke är att dessa kommer från ett företag som gått i konkurs helt enkelt.
KFM har säkerligen öppnat kartongerna bara för att ta kort och säkerhetsställa att produkten ligger i dom.

Dom säljer även en drös iPad Air 4.

Svårare med licens för pistol då det mer eller mindre är licens för målskjutning. Aktivt deltagande i skytteförening och årliga serier.