AirPods har fått sig en uppdatering

Från sajten:
AirPods har fått sig en uppdatering | Teknikveckan
De som inte har hoppat på tåget och köpt nya AirPods är inte bortglömda av Apple då bolaget nu har skickat ut en uppdatering till hörlurarna.

Flera användare på Macrumors forum säger att de låter lite bättre och kopplar även upp sig snabbare mot enheter än tidigare. Den gamla versionen är 3.7.2. och den nya som nu finns ute har tagit sig ett ordentligt skutt och ligger på version 6.3.2.

För att kontrollera vilken version dina AirPods har räcker det med att öppna fodralet och ta fram din iPhone och gå till inställningar – allmänt – om. Scrolla ned en bit och klicka på AirPods så kommer du till en ny sida där versionsnummer visas.

Om du fortfarande ligger på den äldre versionen finns det ett sätt att tvinga fram en uppdatering. Det enda du behöver göra är att placer dina AirPods i laddfodralet, koppla i laddaren och håll din iPhone nära fodralet – sen ska uppdateringen ske.

Via Macrumors

1 gillning

Installerades automatiskt när jag uppdaterade till 12.2. :+1:t3:

2 gillningar

Tack för tipset Marcus! Fick manuellt gå in och uppdatera mha instruktionerna i texten. Känns väldigt mycket rappare nu än förut. Speciellt när man växlar mellan Mac och iPhönen!

2 gillningar

Härligt att höra!

1 gillning