Absolut lanserar Absolut Passionfruit

Från sajten:
image

Sommaren är på intåg och det är dags att börja fylla på spritskåpet inför sommarens svalkande drinkar och Absolut har lanserat en ny smak på sin vodka.

Absolut Passionfruit är årets smaksatta vodka från Absolut och den kommer med en karaktär av solmogen passionsfrukt och toner av tropisk fruktighet. På pappret låter det helt klart som en bra drinkbas för en somrig och fräsch drink när solen gassar på. Pia Hägglöf, Senior Bran Manager på Absolut säger:

“Absolut är en pionjär inom nya och spännande drycker, och vi har tagit fram Absolut Passionfruit för att besvara den växande efterfrågan på cocktails och drinkar med passionsfrukt. Den tropiska fruktigheten passar perfekt att inleda en härlig sommarmiddag med.”

Absolut Passionfruit finns i Systembolagets tillfälliga sortiment och priset är 256 kronor för en flaska på 700 milliter. Vill du beställa en flaska så är det artikelnummer 41151 på Systembolaget.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar

@Hakan_Ander du som är drinkproffs vad bör jag göra för drink på denna?

Jag har ju mest gjort passionsfruktsdrinkar med rom.
Men det går kanske att göra någon slags variant på denna.

1 gillning

Bara namnet är ju magi!

Smaksatt vodka associerar jag med fulgrogg man blandar med Sprite och när man ska ”lyxa” till det så blandar man i frysta hallon som legat ett år i frysen…

Men jag kan ju ha fel :joy:

2 gillningar