99mac blir Macradion på helt ny plattform

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Allt roligt har ett slut och 99mac är inte den modernaste plattformen på det vida internet och inte heller dess forum. Därför är det nu äntligen dags för ett plattformsbyte och även ett nytt och framförallt modernt forum. I samma veva kommer vi, precis som vi meddelat om tidigare att byta namn till Macradion. 99mac och dess forum har en stor bit internethistoria bakom sig och denna vill vi inte på något sätt radera från internet. Därför kommer forumet och hemsidan att finnas kvar i ett låst läge där allt går att läsa. Däremot kommer det inte gå att posta något nytt innehåll.

Vi börjar som sagt närma oss ett plattformsbyte och vill ni redan nu se hur forumet och hemsidan kommer att se ut på ett ungefär så kan ni besöka Teknikveckan.se samt vårt forum bubblan.teknikveckan.se.

9 gillningar

I samband med lite teknikstrul tvingades jag byta lösenord på Bubblan. Nu kommer jag inte in på 99mac. Tidigare verkar det ha varit samma lösenord, använder Nyckelringen så har låg koll.

Ska bubblans inlogg fungera på 99mac? Om jag skapar ett nya där, blir det strul på Bubblan?

Edit: nu har jag bytt så vi får se om man kastas ut från Bubblan här och där…:nerd_face:

1 gillning

Är det bara jag som undrar om macradion är igång? Är bytet genomfört? 99mac.se går fortfarande till gamla hemsidan? Rörigt som faaan.

1 gillning

Står i texten till denna artikeln:

99mac och dess forum har en stor bit internethistoria bakom sig och denna vill vi inte på något sätt radera från internet. Därför kommer forumet och hemsidan att finnas kvar i ett låst läge där allt går att läsa. Däremot kommer det inte gå att posta något nytt innehåll.

Vi håller på varje dag i bakgrunden. Macradion.com är igång men vi har inte kunnat låsa ned 99 än då det är lite bakgrundsarbete kvar, men snart!

Jepp, det besvarar dock inte en enda av min fråga.

Ok, men ska det bli seperat forum på macradion.com? Samt pekar ni om 99mac.se till macradion eller hur tänker ni 99mac forums arkivet ska finnas kvar?

Det blir detta forum. Det gamla stängs av för nya inlägg.

Ok, och vart kommer 99mac.se peka?

Det kommer väl bara att ligga kvar som det är för läsning.

Det blir väl som idag mot. 99.teknikveckan.se/forum