8BitDos ultimata kontroll lanseras nu i hela Europa

Från sajten:
image

Företaget 8BitDo är kända för sina retroinspirerade handkontroller och nu skall deras nya Ultimate Bluetooth Controller spridas över Europa med hjälp av svenskt bolag.

Det rör sig om det svenska bolaget Game Outlet Europe, med bas i staden där solen alltid skiner, Karlstad. Bolaget är distributör för 8BitDo i hela europa och meddelar nu att de kommer att sälja den nya Ultimate Bluetooth Controller här i krokarna och över hela Europa lagom till julhandeln.

Handkontrollen ska vara i proffskvalitet, ha 1000mAh batteri, ett gäng programeringsbara knappar och ha fullt stöd för rörelsekontroll när den används till Nintendo Switch.

Ultimate Bluetooth Controller har stöd för Nintendo Switch, Windows samt iOS och Android-androidenheter. Den kommer med ett snyggt laddställ som har ett litet fack på undersidan innehållande den medföljande 2.4G-dongeln för att kunna användas med enheter som inte har blåtand.

Vi kan ladda ned 8BitDo-appen för att programmera kontrollens knappar. Vi kan också spara tre olika profiler som enkelt går att skifta mellan med en switch på kontrollen. Vi kan justera funktionen för knapparna, friktionen på spakarna, anpassa vibration och hårdheten på avtryckarna på undersidan.

 

“8BitDo has forged a reputation for design and innovation, and the Ultimate Bluetooth Controller has already proven itself enormously popular amongst gamers and critics alike. 8BitDo respects both classic and modern gamers and their relentless drive to ensure quality across areas like the D-Pad has resulted in a highly versatile Controller, ideal for playing different types of games across multiple systems. We believe gamers across the EU will find the Ultimate Bluetooth Controller is the last game pad they ever need, making it the ideal gift for the coming season.” David Karlsson, VD för Game Outlet Europe

Ultimate Bluetooth Controller är tillgänglig från och med i morgon i svart och vitt med en prislapp på 795 kronor för hela paketet och 699 kronor utan dongel.

Via: 8BitDo.

Funderar på att köpa den faktiskt, velat skaffa pro-kontrollen till switchen men den är ju svår att få tag i och ganska dyr.

Ja, denna verkar ju riktigt nice! Jag har pro-kontrollen till Switch och gillar den verkligen!

Ja den verkar gedigen! Frågan är vilken jag ska satsa på då haha.

Jag skall kanske testa denna snart, så kan återkomma då! :slight_smile: Men ganska övertygad om att båda är bra köp.

1 gillning

Köpa handkontroll är ju som att köpa kläder. Man måste nästan testa själv om man gillar den.

1 gillning

Älskar ps5-kontrollen, bästa som någonsin gjorts!

Japp, den är fin!

Ja kan hända jag inte kan hålla mig heller haha.
Bror på hur det urartar sig nästa vecka. :sweat_smile:

Nja, har alltid tyckt att Sonys kontroller är för små. Den enligt mig skönaste kontrollen som gjorts är original Xbox kontrollen, perfekt för oss med lite större händer!

Minns du den första Xbox kontrollen? Jävla stor den var :smiley:

Japp! Hade ett chippat Xbox Crystal, fortfarande den snyggaste konsol som gjorts, jösses vad man spelade på den back in the day! Insåg just att detta var typ 20 år sen, nu känner jag mig fruktansvärt gammal :see_no_evil:

3 gillningar

Japp, hade en sån också. Även den gröna man kunde se igenom lite på. Vackra saker!

1 gillning

https://www.webhallen.com/p/352266?ref=Prisjakt
Uppfattar ni det som att laddningsstationen ingår hos webhallen eller inte?

Antar att den ingår men på andra butiker står det ”with chargingdock”:woman_shrugging:

Nån som testat denna än?

Japp, tycker den funkar bra.
Vet dock inte om min är skum, hållaren kan stå och blinka/lysa ibland utan anledning.
Men handkontrollen är riktigt gedigen.

1 gillning