4 Mobillådor som inte är totalt värdelösa

Från sajten:
4 Mobillådor som inte är totalt värdelösa | Teknikveckan


image

Årets julklapp blev ”Mobillådan” vilket vi tyckte var lika hett som kall julmat annandagen. Men om du nu skall köpa en Mobillåda till den som har allt så varför inte passa på att köpa en som som laddar den samtidigt?

Andersson Wireless charger på bilden ovan laddar både trådlöst och med kabel för alla behov. Andersson må vara ett lågbudget-märke men den här bjässen levererar på de flesta fronter, vad sägs om Qi-laddning upp till 10 W och Power Delivery 30 W över USB-C och Quick Charge 3.0 (Bra för dig som har en Xiaomi-telefon eller Sony-mobil utan USB-C) Den klarar Ladda upp till sex enheter samtidigt med en max uteffekt på 55w.

Har du lite större enheter får vi kolla på boxen med det mycket pedagogiska namnet ”Stilren laddstation i kompakt design för fem enheter”, även den från Andersson där även surfplattor får plats.

För det lilla kalaset där bara iPhone-användare är inbjudna har vi mer utav en platta för telefonen och Apple Watchen, för helt ärligt, är inte klockan det största problemet vid samkväm? Plattan heter Belkin Wireless Charging Dock.

Mophie har även de en alldeles nylanserad variant där du kan ladda en extra enhet, tex dina AirPods eller annat, den heter mophie 3-in-1 Wireless Charging Pad.

Tipsa gärna om fler lådor och plattor som laddar flera enheter!

Bra där Peter!

Skulle vilja ha en för Apple Watch och iPhone som är lite mer humant prissatt :smiley: 1500:- för en laddare… nja…

Zagg (mophie) kör 50% på BF så bara att slå till då :wink:

3 gillningar

Kommer hänga på låset!

Då är väl den här dual-modellen perfekt. Och om du kopplar på en sladd så kan du även ladda en tredje pryl :smiley:

Dual wireless charging pad och och på den går det att ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt. Lansering sker i slutet av november och priset hamnar på 799 kronor.

Kan tyvärr inte ladda klockan på den pga armbandet :worried:

Aha, just det. Klurigt, då måste man ha 3-in-1-modellen om man vill kunna ladda klockan också. I alla fall man man ska köra på mophie. Men som Macus skriver, om en vecka går det att spara pengar :smiley:

Får vänta tills dess. Tycler Zens dual+ ät snyggast, får kanske prisbevaka det på black friday :smiley:

https://www.webhallen.com/se/product/291178-ZENS-Dual-Laddare-QI-Tradlos-med-Apple-Watch-Laddare