2021 års soundbars från LG har AirPlay 2

Från sajten:
image

LG presenterade 2021 års modeller av sina soundbars. Nytt är support för AirPlay 2 och röstassistenter.

Designen känner vi igen från existerande modeller och de stora nyheterna är stöd för AirPlay 2 samt för Google Assistent och Amazon Alexa. Stödet för AirPlay 2 innebär att du kan strömma ljud från dina Apple-enheter som iPhone, iPad och Mac. Att du sedan även kan använda dessa som en smart röstassistent för ditt Google- eller Alexa-hem är extra bonus.

De snyggt designade ljudlimporna från LG stöder även Dolby Atmos och DTS:X för en ännu maffigare ljudupplevelse. En funktion för “AI Room Calibration” ser till att optimera ljudet i olika miljöer så att ljudupplevelsen blir så bra som möjligt i ditt hem. En del av modellerna klarar även av Hi-Res Audio för lossless playback i 24-bit/96kHz.

Samarbetet mellan LG och Meridian Audio fortsätter vilket borgar för bättre ljudupplevelser.

LG-Soundbar-SP9YA-scaled

Värt att nämna också är att man slår ett slag för hållbarhet genom att en del av materialet som använts vid produktionen är återvunnet. Även förpackningarna är tillverkade av återvunnet material. För detta initiativ har man erhållit SGS Eco Product Certification.

De nya modellerna SP11RA, SP9YA, SP8YA, SP7Y, och SPD7Y börjar säljas denna månad på de flesta stora marknader. Pris okänt i dagsläget.

Källa: LG

Vilken av dessa modeller e bäst? Är det värdig konkurrent emot Sonos?

Vad finns det för soundbar/sub som mäter sig med Sonos? Som är betydligt billigare. Finns det?

De är ju inte släppta än så det är ju svårt att veta hur de låter.

? 2021 modell ju

Ser nu att det var en gammal artikel.

1 gillning