Zoom rullas ut till Google Assistent displayer

Från sajten:
image

Google meddelade tidigare att de skulle släppa stöd för tjänsten Zoom till sin populära Nest Hub Max. Från och med måndag rullas denna uppdatering ut till användare i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

Uppdateringen släpps lägligt nog inför den stundande julhelgen då vi i år lär se kraftigt ökat användande av just videosamtal på grund av den rådande situationen med Covid-19. Just användandet av tjänsten Zoom har ökat enormt under året som gått och hjälpt till att hålla kontakten mellan familjer, vänner och kollegor.

Funktionaliteten ska bli tillgänglig genom att länka samman sitt Zoom och Google-konto. Därefter kan du använda tjänsten genom fraserna “Hey Google, join my next meeting” eller “Hey Google, start a Zoom call”. Att be sin röstassistent att starta samtal med ett enkelt röstkommando och utan att behöva trycka på skärmen blir perfekt när julbaket är i full gång.

Förbättrade videosamtal i Nest Wifi

Utöver nyheten med Zoom meddelade Google också att användare av Google eller Nest Wifi även ska få en uppdatering som prioriterar och förbättrar för videosamtal via deras enheter.

Källa: Google

1 gillning