Zalando börjar sälja Appleprylar

Från sajten:
image

Den enorma klädbutiken på nätet Zalando börjar idag sälja Apple-produkter i sin webbutik.

Ingen har väl kunnat undgå klädjätten Zalando och deras framfart inom mode på nätet. Idag tar de in Apple i sortimentet och vill att deras kunder ska kunna matcha sin outfit med passande Appleprodukter. AirPods, Beats och Apple Watch är såklart en självklarhet i den rätt utstyrseln. De ska även sälja HomePods för att göra dig lite extra fräsig även på hemmaplan.

Vi kan nu hittar Beats och ett gäng Apple Watch-armband (men bara från modetillverkare, ej Apple)

Satsningen är först ut i Tyskland, Österrike, Frankrike, Italien och Schweiz. Om det kommer till oss svenskar får vi se. Men vi har svårt att tro att de kommer sälja HomePod och andra produkter som inte officiellt är för den svenska marknaden – men det finns tecken på en kommande svensk release av HomePod Mini så vi hoppas såklart på det bästa.

“Vi på Zalando ser att mode och teknik är nära sammanflätade. Wearables och tekniska tillbehör, som hörlurar, smartklockor eller telefonfodral, har blivit modeplagg som kompletterar människors personliga stil. Att erbjuda den mest eftertraktade bärbara tekniken tar oss ytterligare ett steg närmare att förverkliga vår vision att vara utgångspunkten för mode och livsstil för våra kunder” – Andreas Roedl, Vice President Category Men på Zalando.

Via: ehandel.se