Zagg lanserar tillbehör för Samsung Galaxy S24-serien

Från sajten:
image

Tidigare i veckan presenterades de nya mobiltelefonerna från Samsung. Nu har Zagg lanserat flertalet nya skärmskydd och skal till Galaxy S24-serien.

Välkända tillbehörstillverkaren Zagg lanserar nu sina nya skärmskydd och skal i kölvattnet efter att Samsung lanserade nya Galaxy S24 Series tidigare i veckan. Tillbehören omfattar de tre nya mobiltelefonerna som lanserades; Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ och Galaxy S24 Ultra. Skärmskydden är certifierade enligt Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP) och är kompatibla med mobilernas fingeravtrycksskanner.

Produktutbudet InvisibleShield inkluderar följande:

 • Glass Elite (339 kr) – Skärmskydd av härdat glas som enligt test är upp till 5 gånger starkare än traditionellt skärmskydd i glas med förstärkta kanter som förhindrar att sprickor uppstår och sprider sig.
 • Flex XTR3 (559 kr) – Tillverkat med stöttåliga materialet Hexiom som ser ut och känns som glas och ger stötabsorberande skydd.
 • Ultra Eco (339 kr) – Biologiskt nedbrytbart och tillverkat av växtbaserade material med en glasliknande känsla som ger en slät, högblank finish.
 • Flex Privacy Matte (499 kr) – Skyddar skärmen från repor och stötskador samtidigt som det skyddar innehåll från nyfikna blickar och dämpar besvärande ljusreflexer.
 • Glass Elite 360 Bundle (499 kr) – 360 graders skyddsbehandling med skärmskydd av härdat glas och ett transparent mobilskal. Det transparenta mobilskalet som ingår klarar fall upp till 1 meter.
 • Glass Elite Camera Lens (169 kr) – Skydd för kameralinsen bättre med kant-till-kant-täckning som ger skydd mot stötar och repor på grund av dess starka glas och innehåller anti-reflektionsteknik.

Mobilskalen för Samsung Galaxy S24-serien är förstärkta med grafen som är ett av de starkaste materialen på jorden. Grafen är tunt, flexibelt och värmeledande, vilket gör det idealiskt för oslagbart skydd för mobiltelefoner. Alla skal i Galaxy S24-serien har också en antimikrobiell yta för att skydda mot nedbrytning från mikroorganismer.

 • Luxe (279 kr) – Skyddar från fall på upp till 3 meter och finns tillgängligt i svart och transparent modell.
 • Crystal Palace (399 kr) – Skalet kombinerar repbeständig teknik från att bli gulfärgat med upp till 4 meters fallskydd.
 • Milan (399 kr) – Upp till 4 meter fallskydd med en halvgenomskinlig yta som är förstärkt med vågeffekter eller en iriserande finish.
 • Denali (499 kr) – Robust skal med en dubbelskiktskonstruktion som ger upp till 5 meter fallskydd.
 • Luxe 360 Bundle (339 kr) – Komplett 360-graders skyddspaket med ett Luxe-skal förstärkt med grafen och ett smutsavvisande InvisibleShield-skärmskydd med repskydd.

Vill du veta mer om Grafen så ta en titt på fördelarna med detta material i klippet nedan:

Produkterna är tillgängliga via hemsidan och inom kort hos företagets återförsäljare.

Källa: Pressmeddelande