Zagg lanserar skydd till iPhone 14-serien

Från sajten:
image

Zagg presenterade idag en rad nya skärmskydd och skal till iPhone 14-serien som ska skydda telefonen mot tråkiga repor och tappskador.

Det är inte helt kul att se sin nyinköpta iPhone falla ur ens händer rakt ned i asfalten och få både repor, sprickor och andra hemskheter. Därför finns det företag som Zagg som tillverkar diverse skydd åt oss och idag har de visat upp ett gäng nya till iPhone 14-serien. Först ut är deras nya skärmskydd som är 10 procent starkare än deras föregångare och skyddet ska även minska friktionen vilket underlättar i mobilspel. Skyddet ska minska reflektioner och det kanske mest intressanta är att även om det åker in damm när skärmskyddet sätts på så kommer det inte synas. Prislappen ligger på 549 kronor och mer information finns på deras hemsida.

Zagg har även släppt lite tillbehör så du kan skydda mer än bara skärmen och Ring Snap 360 är ett tillbehör som underlättar för dig som kanske tappar mobilen lite väl ofta. Snap 360 fästs på baksidan av telefonen med hjälp av MagSafe-magneten och utöver att du kan peta in fingret i ringen och få ett bättre grepp om telefonen så extraknäcker det även som stöd när du vill se en film. Prislappen ligger på 249 kronor och den lilla ringer finns i rosa och ett svart utförande.

De lanserar även ett gäng med skal i alla olika sorts färger som börjar från 349 kronor upp till 549 kronor och nedan kan du ta en titt på några av dem.