ZAGG lanserar nyheter för Samsung Galaxy S23-serien

Från sajten:
image

ZAGG lanserar skal och skärmskydd för nya Samsung Galaxy S23-serien. Efter att Samsung offentliggjorde sina nya mobiltelefoner i onsdags finns nu tillbehör.

ZAGG har släppt en ny serie skärmskydd och mobilskal för Samsung Galaxy S23, S23 Plus och S23 Ultra. Detta inkluderar det mer robusta skalet Everest Kickstand som kan skydda mot fall på upp till 6 meter. Dessutom släpps det miljövänliga skärmskyddet Flex XTR2 Eco, som är tillverkat med 50 procent återvunnet material och har integrerat stötskydd och blåljusfilter.

För de nya Galaxy S23-telefonerna finns även sex olika mobilskal från Gear4 som är tillverkade med det stötskyddande materialet D3O, har antibakteriella egenskaper och funktion för trådlös laddning. Det nyutvecklade svartgråa skalet Everest Kickstand (649 kr) klarar att tappas från en höjd på 6 meter och har ett inbyggt kickstand för filmvisning.

I utbudet av skal till de nya mobilerna finns även två helsvarta skal; Denali (449 kr) som klarar fall på 5 meter och det lite enklare Havana (349 kr) som klarar 3 meter.

Det finns även transparenta skal; Santa Cruz (449 kr) och Milan (449 kr). Även dessa skal har D3O integrerat och fixar ett fall på 4 meter. Det gör även helt transparenta Crystal Palace (399 kr).

Två skärmskydd lanseras också; Ultra Clear och Flex XTR2 Eco med funktioner som Hexiom-teknik, anti-reflekterande egenskaper, skydd mot blått ljus och anti-damm-installation.

Produktsidor för de olika tillbehören:

Tillbehören finns nu tillgängliga på ZAGG.com och hos utvalda återförsäljare i Sverige senare under februari.

Källa: Zagg

Galleri