Zagg lanserar färgglada pennor till iPad

Från sajten:
image

Tillbehörstillverkaren Zagg har lanserat uppföljaren till sin penna till iPad och de kommer nu i ett gäng olika färgglada färger men här i Sverige går de ännu inte att köpa.

Pennan från Zagg kommer i färgerna gult, ljusblått, vitt, rött och svart och i USA ligger prislappen på 80 dollar. Pennan kommer även med två pennspetsar där vi på ena sidan har en spets för dig som vill rita med precision och även skriva och i andra ändan finns en rund, större spets som kan användas för att färglägga eller markera lite större textområden och den kan även ersätta fingret så vi kan navigera runt i vår iPad med pennan utan att få massa kladdiga fingeravtryck på skärmen.

Pennan går att ladda med den medföljande laddstationen men den har även magneter så den sitta fast på vår iPad och även få ström den vägen, alternativt om du får feeling så går det även att ladda den med en Qi-laddare. Batteritiden ligger på sex och en halv timme och använder vi inte pennan på 15 minuter så går den ned i ett batterisparläge. Den kommer komma till Sverige men än så länge går Pro Stylus enbart att köpa i USA.

Via 9To5Mac

Galleri

Hade varit intressant att se hur den står sig mot Apples egna.

1 gillning

Funderar på om det skulle vara läge att försöka hitta en när jag åker till Florida i oktober…

Tycker jag! Och sen kan du återkomma med hur bra eller dålig den är. :smile:

Jag tror att den kommer komma hit innan dess =)

1 gillning

Såna här skins till original-pennan är coola men svårt att motivera att betala 100 för klistermärken

1 gillning

Är Zagg pennorna det bästa alternativet utav Ipad Pennor, utöver Apple Pencil?

Men han vill handla momsfritt och i dollar. :joy::joy::joy: