Yale Smart Cabinet Lock får stöd för HomeKit

Från sajten:
image

Yale presenterade tidigare i år sitt smarta lås för skåp. Låset består av två delar och eftermonteras i befintliga skåp och lådor med antingen en eller dubbla dörrar om du vill ha lite mer koll på vissa saker i hemmet.

Yale Smart Cabinet Lock

Yale Smart Cabinet Lock kontrolleras via Yale-appen och när detta lås är anslutet till Yale Wi-Fi Bridge fås numera stöd för Apple HomeKit men även för Amazon Alexa samt Google Assistent. Låset kan även kontrolleras utan bridge då det har stöd för Bluetooth och styrs då direkt från din smartphone när denna är inom räckhåll. Vill du kunna fjärrstyra låset så är det en bridge som gäller.

En smart sak Yale tänkt på här är att om skåpet är stort nog för någon att klättra in i och låset går igen bakom dig så lyses detta upp på insidan så att det kan hittas och då kan nödknappen tryckas in. Smart och säkert!

Hur många lås behöver du då? Nja, ett lås kostar EUR 279 i Europa så du kanske packar ihop värdesakerna i ett skåp istället för flera. Låset ska finnas tillgängligt på marknaden i slutet av året.

Källa: HomeKit Authority

1 gillning

Ni har inte hört något om när Yales nya dörrlås ska komma? Nästa ver av Yale doorman och linus?