Yale inleder officiellt samarbete med Homey

Från sajten:
image

I ett pressmeddelande från Homey meddelas att ett officiellt samarbete med Yale inletts. Nu kan du inkludera dörrlåsen med både Homey och Homey Pro.

Det smarta hemmet med Homey blev precis lite smartare. I ett pressmeddelande från Homey meddelas att ett officiellt samarbete inletts med Yale (Assa Abloy) vilket innebär att du nu kan inkludera dörrlåsen i dina flows. Integrationen med Yale Access App kan nu laddas ner via Homey App Store.

Via Homey går det nu att ansluta ditt smarta dörrlås med resten av ditt smarta hem och kombinera detta med produkter från Sonos, Fibaro, Somfy, tado, Philips Hue samt flertalet andra tillverkare av produkter för det smarta hemmet.

Kompatibilitet finns med Homey och Homey Pro och det är inget krav på Homey Bridge för att ansluta dina dörrlås från Yale till din Homey. Du behöver dock ha en “Connect Wi-Fi Bridge” från Yale för att få det hela att fungera.

Källa: Pressmeddelande

Gäller detta även Yale V2N?

Nej, den har inte wifi-bryggan.

Men V2N går ju att koppla till Verisure, yale och Google med tillhörande insattskort. Varför kan inte Homey klara av det?