Xiaomi Smart Clock finns nu att köpa i Sverige

Från sajten:
image

Xiaomi Mi Smart Clock presenterades för ett tag sedan. Nu finns den till försäljning här i Sverige.

Formmässigt påminner den om deras tidigare version som funnits till försäljning på kinesiska marknaden. Vissa vill säkert också jämföra med den från Lenovo vilket är ofrånkomligt. Men, Xiaomi Mi Smart Clock skiljer sig åt på flera punkter, inte minst genom att den även fungerar som en kontroll för ditt smarta hem tack vare stöd för Google Assistent.

Xiaomi Smart Clock Hub

Xiaomi Mi Smart Clock har inbyggd Chromecast vilket ger dig möjligheter att strömma bild och lyssna på musik. Har du kompatibla övervakningskameror kan du även strömma livefeeden direkt till enheten.

Xiaomi Smart Clock Stream

Skärmen kan anpassas utifrån din egen smak genom 10 olika utseenden. Det går också att visa bilder från ditt bibliotek, antingen enskilda eller som bildspel på 4″-skärmen.

Xiaomi Smart Clock

Tekniska specifikationer Xiaomi Mi Smart Clock:

  • Display: 3,97″ 800 x 480
  • Högtalare: 1 x 1,5″
  • Mikrofoner: 2 st
  • RAM & ROM: 1 GB, 4 GB
  • Wifi: IEEE 802.11 b/g/n
  • Bluetooth: 5.0
  • Ström: 5V/2A, Micro-USB

Som specifikationen visar finns det stöd för Bluetooth, huruvida detta är enbart för installation eller om den också kan agera som Bluetooth Gateway för dina Xiaomi-prylar framgår dock inte.

Xiaomi Mi Smart Clock finns att beställa nu på svenska Mistore och priset är 699 kronor.

Blir det ett köp för nattduksbordet?

4 gillningar

Intressant… :smiley:

Min Lenovo smart clock essential tappar ibland uppkopplingen till wifi och det är tydligen ett inte helt ovanligt problem. Då funkar ju inte Google Assistant och den blir mest en vanlig klocka och inte speciellt smart… :grin: