Xiaomi lanserar nya produkter för husdjuren

Från sajten:
image

Att husdjuren är våra bästa och mest älskade vänner vet vi alla. Nu kan teknik från Xiaomi se till att dina älsklingar får mat om du inte är hemma.

Kinesiska företaget Xiaomi böjar inom kort i Sverige att sälja två nya produkter för det smarta hemmet. Det är två produkter som ser till att göra vardagen enklare för dig och inte minst dina husdjur.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Xiaomi Smart Pet Food Feeder är en automatisk matskål anpassad till främst katter och hundar. Den rymmer upp till 3,6 liter mat vilket innebär 1,8 kilo torrfoder vilket ska räcka upp till 20 dagar för en mindre katt eller hund. Ansluts till ett vägguttag och är enkelt att rengöra. I händelse av strömavbrott finns plats för två stycken AA-batterier.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Ett motordrivet munstycke fördelar maten i den inbyggda skålen baserat på inställningar. Via Xiaomi Home-appen kan husse eller matte ställa in hur mycket mat som ska pytsas ut.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Själva förvaringen av foder är förseglad med tre olika lager vilket håller fodret färskt i flera dagar. Alla delar är testade och certifierade för mathantering.

Xiaomi Smart Pet Water Fountain

Xiaomi Smart Pet Water Fountain har ett munstycke som ger rinnande vatten och roterar för att öka syresättningen. Dricksfontänen rymmer upp till två liter vatten, vilket motsvarar 4-7 dagars behov för en fullvuxen katt. Även denna är kopplad till appen för att övervaka status på innehållet. Vattnet filtreras genom fyra olika lager för att maximera renheten. Fontänen är byggd i 7° vinkel vilket gör att djuret kommer åt att dricka utan att anstränga hals och nacke.

Produkterna kommer att börja säljas i Sverige under hösten 2022. Lokala priser kommer att offentliggöras i samband med säljstarten.

Källa: Pressrelease

3 gillningar

Blir intressant att se vad dom kostar för det känns ändå som rätt bra saker.
Har redan en vattenfontän men men är gjort av tunn metall så skallrar med jämna mellanrum så funderar på att byta ut den även om den bara är några månader gammal.