Xiaomi lanserar en serie nya robotdammsugare

Från sajten:
image

Xiaomi presenterar ett gäng nya robotdammsugare för våra smarta hem i olika prisklasser. En nyhet är en tömningsstation som köps separat om så önskas.

Inom kort släpps helt nya robotdammsugare från Xiaomi till försäljning via Mistore här i Sverige. Det handlar om två nya produktserier i företagets ekosystem för det smarta hemmet. Precis som med övriga robotdammsugare från Xiaomi kan dessa appstyras via Xiaomi Home.

Robotdammsugarna från Xiaomi som släpps är Mi Robot Vacuum-Mop 2 som släpps i fyra olika versioner:

Läs mer om de olika modellerna här nedan.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite är en enklare uppföljare till den populära modellen Mi Robot Vacuum Mop och har ett inbyggt högteknologiskt nagivationssystem. Robotdammsugaren har tre städlägen: sweep, mop eller sweep & mop och med en höjd på endast 81,3 mm lär den ta sig in under de flesta möbler med lätthet.

Robotdammsugaren laddar själv vid behov och är därmed självgående. Dammbehållaren är på 450 ml och vattentanken rymmer 270 ml. Den klarar av trösklar upp till 20 mm höga. Precis som andra modeller har den stöd för Google Assistent och Amazon Alexa.

Mi Robot Vacuum Mop 2

Mi Robot Vacuum Mop 2

Mi Robot Vacuum Mop 2 har ett visuellt dynamiskt navigationssystem (VSLAM) och kartlägger ditt hem för optimal effektivitet. Sugkraften är på på 2700 Pa, batteriet är på 3200 mAh. Den har 6 st sidoborstar och en dammbehållare på 550 ml. För städning kan du välja mellan tre olika lägen: standard, quiet eller max.

Den elektroniska vattentanken använder en precisionspump för att skydda golven och se till att de rengörs ordentligt. Kompatibel med såväl Google Assistent som Amazon Alexa för röststyrning i hemmet. Låg höjd på bara 81 mm och den finns i färgen vit.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro har en sugkraft på 3000 Pa och ett helt nytt moppsystem som rengör bättre än någonsin tack vare sonisk vibrationsteknik. LDS-navigationssystemet har fått en uppdatering för mer exakt kartläggning och det går nu att spara kartor för upp till 5 olika våningar. Höjden på denna är 96,5 mm och den finns i färgerna svart och vit.

Robotdammsugaren har 16 sensorer och ett helt nytt moppsystem som har uppgraderats. Med hjälp av vibrationsteknik som använder höga ljudfrekvenser, rengörs ytorna med en större exakthet. Denna metod simulerar moppens rörelsemönster och jobbar med 10.000 vibrationer per minut. Den fixar trösklar upp till 20 mm utan några problem. Stöd finns för Google Assistent och Amazon Alexa.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Mi Robot Vaccum Mop 2 Ultra

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra har en sugkraft på extrema 4000 Pa, en dammbehållare på 4 liter i dockningsdelen (tillbehör), dubbla kanaler för uppsugning av damm och självrengöring (i dockningsdelen), intelligent 3D-teknik, nytt navigeringssystem och ett robust batteri på 5200 mAh. Den nyutvecklade 3D-tekniken förbättrar robotdammsugarens förmåga att navigera på ett effektivare och smartare sätt vilket innebär att den undviker eventuella hinder som ligger i vägen på golvet.

Den smarta elektroniska vattentanken kan ställas in i tre olika nivåer och moppar golvet baserat på unika algoritmer. Styr via Xiaomi Home-appen eller kontrollera med rösten via Google Assistent eller Amazon Alexa. Höjden på denna är 98,8 mm och den finns i färgen svart.Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra

Nytt för robotdammsugare från Xiaomi är en extern tömningsstation som innebär att robotdammsugaren Mi Robot Vaccum Mop 2 Ultra kan tömma sig själv vid behov. Stationen är designad med ett kraftigt luftflöde på 16 500 Pa, vilket innebär att det inte tar mer än 10 sekunder att tömma robotdammsugaren. Observera att denna i nuläget endast fungerar med Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra.

Villhöver du en ny robotdammsugaren med tanke på dessa nyheter?

Källa: Pressmeddelande