Xiaomi drar igång sin årliga fototävling

Från sajten:
image

Idag drar Xiaomis årliga fototävling igång, som ska inspirera oss till att ta fantastiska bilder samtidigt som fina priser utlovas – ShotByMi Photography Challenge.

Äger du en Mi-smartphone så har du nu chansen att vinna äran som världens bästa Mi-fotograf samtidigt som att du får plocka hem 5000 dollar och har chansen på Xiaomiprodukter. Den årliga tävlingen är inne på sitt tredje år och förra året lockade tävlingen 81 000 deltagare i 170 länder.

Årets tävling består av två teman – Your Vision, Your Story och Colorful Life. Tävlingen pågår i två månader och det är Mi-fansen själva som agerar jury i första stadiet genom att gilla bilderna på hemsidan, en röst per kreation är tillåtet. Även rörligt material välkomnas i tävlingen och i båda segmenten får de mest gillade priser från Xiaomis produktkatalog, vilka produkter det är avslöjas 18 juni. I slutskedet är det en jury av fotografer som plockar ut sin favorit som går hem med vinsten på 5000 dollar och det senaste flaggskeppet från Mi. Tävlingen är ett samarbete mellan Xiaomi och Manfrotto, Joby samt fotosidan 500px.

Se och delta i tävlingen här.

Via: Xiaomi.

Vilken mobiltillverkare var det nu igen som ville inspirera oss att ta dåliga foton?