Xiaomi Charging Pad fixar laddningen

Från sajten:
image

För ett par keynotes sedan presenterade Apple en multiladdare. Namnet var AirPower och den hann aldrig lanseras.

Nu ser det ut som att Xiaomi gillade idén och de presenterade en egen variant vid ett event tidigare idag. Xiaomi Wireless Charging Pad visades upp tillsammans med ett gäng nya, sköna mobiler som vi säkert får se mer av inom kort. Arbetet med att ta fram denna produkt tog 2 år och anledningen var densamma som Apple råkade ut för – överhettning. Nu ser de ut att ha löst det och enligt presentationen ser det lovande ut.

Xiaomi Wireless Charging Pad

Den nya laddplattan klarar av att ladda 3 enheter samtidigt med en sammanlagd effekt om 60W så 20W per enhet. Detta görs via 19 stycken inbyggda laddspolar som ser till att laddning sker oavsett hur du lägger din enhet på plattan.

Xiaomi Wireless Charging Pad

Den kommande Xiaomi Wireless Charging Pad fungerar med alla enheter som stöder QI-laddning.

Priset ser ut att landa kring USD 90 så frågan är om det blir ett köp när den väl släpps? Frågan är ju om den släpps på marknader utanför Kina vilket vi lär se så småningom.

Källa: Xiaomi

Om man bara laddar en enhet, kan man komma upp i 60W på den då? I så fall är den intressant istället för OnePlus nya trådlösa laddare som bara kan ladda en enhet åt gången, om än med 50W.

Xiaomi kungen av laddning :slightly_smiling_face:
Luren Mi 11 Ultra med 5000 mah och 67W laddning via kabel eller trådlöst. Fyller luren på 36 minuter :slightly_smiling_face:

1 gillning