Xiaomi 13 Series lanseras globalt i Barcelona den 26 februari

Från sajten:
image

I ett pressmeddelande får vi veta att Xiaomi 13 Series kommer att lanseras globalt vid MWC i Barcelona. Detta sker den 26 februari, dagen före den stora mobilmässan startar.

Xiaomi kommer att presentera sina nya mobiltelefoner i Xiaomi 13 Series vid den globala mobilmässan MWC (Mobile World Congress) som äger rum i Barcelona i slutet av februari månad. Den globala lanseringen av Xiaomi 13 Series sker söndag den 26 februari och kommer att liveströmmas via företagets hemsida samt via deras internationella Facebook-,YouTube-, och Twitter-konton. Lanseringseventet startar klockan 16:00 svensk tid.

Xiaomi 13 Series

Utifrån läckta bilder ser det ut som att företaget går tillbaka till en lite kantigare design vilket vi också sett hos en del andra mobiltillverkare på sistone. De fortsätter att samarbeta med Leica kring kamerorna i mobilen så troligtvis väntas stort fokus ligga på just kameror även denna gång. Via pressmeddelandet får vi också veta att Xiaomi under 2022 stod för den tredje största mobilförsäljningen i Europa, med en marknadsandel på 11 procent.

I samband med eventet kommer Xiaomi även att visa upp en del nyheter för det smarta hemmet.

Källa: Pressmeddelande

Roligt. Lite trist bara att Xiaomi och andra lanserar i Kina först numera. Sen dröjer det rätt länge innan vi får se det i Europa.

Från sajten:
image

För dig som inte kan vänta så ser vi till att ge dig lite aptitretare av vad som komma skall från Xiaomi. Produkterna lanseras officiellt vid ett event i Barcelona imorgon, söndag.

Xiaomi håller ett lanseringsevent i Barcelona imorgon, söndag och där presenteras bland annat en ny elscooter, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. Denna nya elscooter har, vid snabb anblick en lite nyare formgivning än tidigare modeller.

Att Xiaomi ska presentera sin nya serie av mobiler, Xiaomi 13 Series vet vi sedan tidigare men utöver detta får vi även se en ny smart klocka, Xiaomi Watch s1 Pro samt ett par nya hörlurar, Xiaomi Buds 4 Pro.

Baserat på teaser-bilden från företagets Facebook-sida ser såväl klocka som hörlurar ut att ha en lite lyxigare framtoning än vad vi är vana vid att se.

Vill du se eventet i realtid är det möjligt via länken nedan då fler detaljer om produkterna offentliggörs.

Källa: Xiaomi

Den dämpningen ser helt livsfarlig ut :sweat_smile: