World of the platå av mobilutveckling 

Från sajten:
image

Dagen till ära är det återigen Esse, Bulan och ljudtekniker Dennis som skall hålla i spakarna.

Esse är besviken på mobilernas utveckling och Bulan på sitt 4G. Däremot är Esse väldigt nöjd med att göra affärer på blocket och Bulan att Blizzard kommer med en stor uppdatering till World of Warcraft. Dennis får mest hänga med på resan, men det har också kommit nytt från Sonos som vi måste prata om!

Avsnittet ligger nu i din Teknikveckanpaketet-feed. Mycket nöje!

Missa inte podden!

Vår podcast ligger nu under en prenumeration som vi kallar Teknikveckanpaketet och den mesta kommunikationen sker via Patreon och Bubblan. Då det blir direkt kommunikation med samtliga som är abonnenter.

Med Teknikveckanpaketet innebär det att du kan se inspelningen live på YouTube varje tisdag 20.30 och sedan får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du klistrar enkelt in länken i din poddspelare och på så sätt följer du din unika feed med avsnitt och extramaterial som kan komma.

Teknikveckanpaketet

Med Teknikveckanpaketet får du tillgång till mer än bara podcasten. Du får också tillgång till allt annat inom Teknikveckan, Macradion och Bubblan. Allt du behöver göra för att bli en i gänget är att gå in på Patreon och signa upp dig för Teknikveckan+ eller Teknikveckan++. Det kostar 49 kronor i månaden och vi kommer för evigt vara tacksamma för att du stöttar oss i vårt arbete.

Abonnera på Teknikveckanpaketet och bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.