Wolt kommer till Helsingborg

Från sajten:
image

Wolt kommer till Helsingborg och det betyder att du som är bosatt där kan med några tryck på telefonen få smarrig mat levererad hela vägen hem.

Wolt finns sedan tidigare i 16 städer i Sverige och nu kommer helsingborgarna att kunna beställa både mat från de lokala restaurangerna men även andra varor från anslutna butiker. Bland annat har Doori, Amadeus, Holy Greens och Zushi redan anslutit sig till plattformen.

Vi har sedan länge identifierat Helsingborg som en stad med brett utbud av spännande restauranger och intressanta butiker. Därför känns både tid och plats helt rätt. Målet är att underlätta för människor i vardagen, genom att erbjuda en mer flexibel tillgång till det lokala näringslivet och samtidigt bidra med arbetstillfällen, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Sverige.

De lanserar även Wolt+ som är en prenumerationstjänst som hittills enbart har varit tillgänglig i Stockholm och för 99 kronor per månad får man obegränsat antal leveranser från restauranger och butiker som befinner sig inom en radie på 2 kilometer.

Källa pressmeddelande

Var ligger Helsingingborg? :joy::joy:

Blev nog lite dansk när jag skrev det där haha!

1 gillning

Helsinging in the rain

1 gillning

Tuborg och tangentbord är ingen bra kombo, sen gammalt. :joy::joy:

Jag trodde faktiskt att Wolt redan fanns i alla storstäder.

Inte i Kristianstad :wink:

Notera jag skrev storstäder. :joy::joy:

Wtf det är ju Sveriges Paris. :joy:

1 gillning

Det gör de väl?

Nu kommer de tydligen till helsingborg också. Sündets armhåla.