WiZ tar sig an såväl skrivbordet som trädgården

Från sajten:
image

WiZ utökar sitt sortiment när det gäller smart belysning med tre nya produkter. En av dessa är dessutom en NFC tagg som ska kunna underlätta i hemmet.

Signify som står bakom såväl Philips Hue som WiZ meddelar att det sistnämnda företaget nu lanserar tre nya produkter. Sortimentet hos WiZ utökas med en skrivbordslampa, en ljusslinga för utomhusbruk samt NFC-taggar för belysningsstyrning.

WiZ Portrait

Skrivbordslampan WiZ erbjuder en mångsidig belysningslösning för hemmakontoret. Den har dels ett ringljus samt ett huvudljus som kan vinklas och riktas in på ett flexibelt sätt. Portrait erbjuder olika justerbara vita toner och ringljuset har en inbyggd sensor som reagerar på förändringar i bakgrundsljuset och justerar belysningen därefter.

WiZ Portrait har stöd för Matter och rekommenderat pris är 1 049,90 kronor.

WiZ Outdoor Lightstrip

Den nya ljusslingan för utomhusbruk, WiZ Outdoor Lightstrip är formbar vilket innebär att det går att skapa en kreativ och stämningsfull belysning i trädgården, på altanen eller balkongen.

LED-stripen har kapslingsklass IP65 och kan visa mer än 16 miljoner färger, varmvita och kallvita toner samt dynamiska ljuslägen. Längden är 5 meter och den har stöd för Matter.

Rekommenderat pris för WiZ Outdoor Ligthstrip är 1 679,90 kronor.

WiZ NFC Smart Tags

För att underlätta belysningsstyrning i hemmet lanseras också NFC-taggar. Genom att använda dessa behöver användaren inte öppna WiZ-appen på mobilen utan det räcker med att hålla mobilen över taggen för att styra belysningen.

WiZ NFC Smart Tags kan programmeras på ett flertal kreativa sätt via WiZ V2-appen. De kan enkelt fästas var som helst så länge de skyddas från vädrets inverkan. Rekommenderat pris för WiZ NFC Smart Tags (4-pack) är 69,90 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Galleri