WiZ lanserar lysande färgglada nyheter

Från sajten:
image

För dig som vill vara kreativ i hemmet med smart belysning så har WiZ precis presenterat ett gäng nyheter. Det är färgglatt för både inomhus och utomhus.

WiZ som ägs av Signify och är kända för sina prisvärda lösningar för smart belysning har presenterat ett gäng trevlig nyheter. De nya produkterna inbjuder till lekfullhet och hjälper till att skapa stämning både inomhus som utomhus.

WiZ Neon Flex Strip

En formbar ljusslinga som låter kreativiteten flöda. Neon Flex Strip från WiZ är 3 meter lång och lätt att böja till och fästa med de medföljande tillbehören. Den böjbara ljusslingan har gradienteffekter vilket innebär att det går att visa flera färger samtidigt.

Rekommenderat pris är 1049,90 kronor.

WiZ Full Color Filament

Filamentbelysning i färg är en annan av nyheterna. Det finns tre olika formfaktorer och de klarar givetvis även av olika nyanser av vitt ljus.

Rekommenderat pris är 319,90 kronor.

WiZ SuperSlim Color

Takarmaturen WiZ SuperSlim Color låter dig färgsätta såväl rum som tak på ett snyggt sätt utan att ta för mycket plats. Denna finns i färgerna svart och vitt och i två storlekar.

Rekommenderat pris är 1 369 kronor för 22 W och 1 789 kronor för 32 W.

WiZ ELPAS Pollare

WiZ ELPAS Pollare lyser upp trädgården eller andra ytor utomhus. Välj mellan miljoner färger, dynamiska ljuslägen och enkel installation. Finns även utbyggnadsmöjligheter för dessa.

Rekommenderat pris är 1 529,90 kronor för startpaket och förlängning kostar 1 209,90 kronor. Alla produkterna finns tillgängliga från den 23 juni.

Källa: Pressmeddelande

Galleri